Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Diablo 3
Autor Wiadomość
Kimex 
Łowca

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 12:39   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   Diablo 3

[SIZE="5"]
[COLOR="Red"]Diablo 3- już jest Jedyny oficjalny temat dot. Diablo 3[/COLOR]
[/SIZE]

Zaczęło się od 6 już teasera (teaserami blizzard torturował fanów już od tygodnia nie zapominajmy równierz o wcześniejszych pseudo zapowiedziach)

W tym obrazku doszukiwano się m.in Run czy też uśmieszków oraz kształtu pentagramu

WWI : wszyscy czekali z zapartym tchem na tą impreze Blizzard udostępnił możliwość oglądania przez internet jednakże nie przewidział aż takiego zainteresowania i poprostu oglądać sie nie dało jedyne co nasycało nienasyconych to pisemna relacja z Strony gry-online

http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=41705

Nie zostało to powiedziane, ale wydaje się, że w każdej klasie można będzie grać zarówno kobietą jak i mężczyzną (teraz Witch Doctorem jest właśnie kobieta). Do rozgrywki dołącza dwóch innych graczy, również Witch Doctorów, a na ekranie pojawia się jeszcze jeden boss - tym razem bardzo przypominający Beliala z Diablo II. Chwycił on jednego z bohaterów i odgryzł mu głowę...

http://www.blizzard.com/diablo3/index.xml - strona z intrem oraz gameplayem

Oficjalnie potwierdzone :)

Komentarze jak najmilej widziane ^^

Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-03-04, 21:33, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Firena 
Zdobywca

Otrzymał 21 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 12:47   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

No, ładnie :D Zobaczymy, bo zanim Diablo III wydadzą, to jeszcze poczekamy. Bardzo spodobały mi się efekty wody :) No cóż, najwięcej można o grze powiedzieć jeśli się w demko zagrało, bo oglądając filmiki się wszystkiego nie wyłapie, ale powiem szczerze, że będzie się działo, bo król powraca.

Kimex 
Łowca

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 14:32   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Diablo kroczy po ziemii

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-28, 16:36   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Cóż, jedyna nie powalała schodzeniem jedynie na coraz to niższe poziomy... Dwójka była już całkiem grywalna, choć to wciąż była tylko i wyłącznie czysta naparzanka... A trójka? Zapowiada wielką reaktywację jak miało to miejsce w przypadku Warcraft czy Starcraft... Trailery tradycyjnie niszczą system, wszystkie filmy do gier zmontowane przez Blizzard prezentują bowiem najwyższy poziom... No nic, teraz czekać na grę, choć szczerze mówiąc wątpię bym miał okazję pograć ze względu na, zapewne, szalenie wysokie wymagania sprzętowe. :(

Ilość kości: Rodzaj kości :

Kimex 
Łowca

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 16:39   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Dzwonsson napisał/a:
Cóż, jedyna nie powalała schodzeniem jedynie na coraz to niższe poziomy... Dwójka była już całkiem grywalna, choć to wciąż była tylko i wyłącznie czysta naparzanka... A trójka? Zapowiada wielką reaktywację jak miało to miejsce w przypadku Warcraft czy Starcraft... Trailery tradycyjnie niszczą system, wszystkie filmy do gier zmontowane przez Blizzard prezentują bowiem najwyższy poziom... No nic, teraz czekać na grę, choć szczerze mówiąc wątpię bym miał okazję pograć ze względu na, zapewne, szalenie wysokie wymagania sprzętowe. :(

myśle ze nie pokonają starcrafta 2

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-28, 17:02   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Wiesz, nie widziałem trailerów do Starcrafta II, nie grałem też osobiście... Ale po obejrzeniu trailera opartego na gamplay'u jestem pod wrażeniem... Znacznie zwiększona ilość akcji i interakcji w stosunku do Diablo II, świetne animacje i dźwięki... No i znacznie bardziej rozwinięty fabularnie scenariusz... Zapowiada się rzeźnia z masarnią... Choć zapewne gra szybko się będzie nudzić, tak samo jak Warcraft III, który po sesjach w drugą część był czymś szalenie nadzwyczajnym, zachwycającym możliwościami i design'em... Blizzard odgrzewa klasyki... Ale, do cholery, robi to w dobrym stylu (choć do dziś nie mogę się zdecydować czy Warcraft III jest lepiej przygotowany od Dawn of War xD). :D

Piccolo 
Łowca

Wysłany: 2008-06-28, 17:46   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Nie mogłeś grać bo Starcrafta 2 też jeszcze nie ma, ja przez to znowu nabrałem ochoty na Diablo i chyba sobie troszkę w 2 popykam :D . W sumie patrząc prawdzie w oczy nie ma gry Blizzarda, która była by słaba a tylko jedna nie została wielkim hitem... bo w sumie o Warcrafcie 1 praktycznie się nie mówi.

Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-28, 18:32   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Zazwyczaj jak oglądam zapowiedzi nowych gierek to jestem bardzo sceptyczny, ale kurde, to będzie DIABLO ;D Coś czuję, że dla tej gierki będę w stanie zainwestować w nowy sprzęt do grania, do tej pory żadna nowa gra nie wywoływała u mnie nawet myśli aby kupić nowego kompa, ale jak oglądam ten trailer to mi się cholernie podoba :)

Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 18:43   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Cytat:
(choć do dziś nie mogę się zdecydować czy Warcraft III jest lepiej przygotowany od Dawn of War xD). :D

A ile rozegrałeś gier na bn żeby wiedzieć COKOLWIEK o W3, hę?!

PS
Ton posta jest jaki jest zamierzenie. Żartobliwie. Nie brać na serio ;) Ale myśl zawarta jak najbardziej właściwa i serio ;)

A że gra będzie zajebista to wiadomo :) Tylko żeby to rzeczywiście było Diablo 3 a nie WoW 2, no ale liczę na panów z Blizz ;)

2008-06-28, 18:44, użytkownik Gawith wykonał(a) rzut 1k20. Wynik rzutu: 1.

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-28, 19:49   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Kilkaset, kampanie, pojedyncze rozgrywki, LAN i battle.net. :)

Kimex 
Łowca

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 19:56   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Cytat:
(choć do dziś nie mogę się zdecydować czy Warcraft III jest lepiej przygotowany od Dawn of War xD). :D

PS
Ton posta jest jaki jest zamierzenie. Żartobliwie. Nie brać na serio ;) Ale myśl zawarta jak najbardziej właściwa i serio ;)

A że gra będzie zajebista to wiadomo :) Tylko żeby to rzeczywiście było Diablo 3 a nie WoW 2, no ale liczę na panów z Blizz ;)

nie będzie mmo :)

2008-06-28, 19:56, użytkownik Kimex wykonał(a) rzut 1k6. Wynik rzutu: 3.

Yarpen 
Bohater

Otrzymał 66 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 19:59   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Hm. Wcześniej na mnie taki efekt zrobiły tylko zapowiedzi trzech gier: Starcrafta 2, Dead Space i Metal Gear Solid 4. Miło jest popatrzeć jak ci ludzie z zachodu/wschodu tworzą takie cuda. Widać, że Diablo 3 jest wręcz przeładowane grywalnością i ocieka słodkościami. Przy tym serwuje genialny system fizyki oraz nieziemską grafikę - więc mniam!

Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 20:16   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Cytat:
Kilkaset, kampanie, pojedyncze rozgrywki, LAN i battle.net. :)

A to zwracam honor, jakoś mi umknęło wcześniej :D

Saiya-jin 
Berserker

Otrzymał 13 piw(a)

Wysłany: 2008-06-28, 20:58   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Yarpen napisał/a:
Hm. Wcześniej na mnie taki efekt zrobiły tylko zapowiedzi trzech gier: Starcrafta 2, Dead Space i Metal Gear Solid 4. Miło jest popatrzeć jak ci ludzie z zachodu/wschodu tworzą takie cuda. Widać, że Diablo 3 jest wręcz przeładowane grywalnością i ocieka słodkościami. Przy tym serwuje genialny system fizyki oraz nieziemską grafikę - więc mniam!

Właśnie co do grafiki mam pewne obawy. Może jestem już za stary, ale mnie nie podobał się np. Titan Quest.
Mam nadzieję, że muzyka - tak jak w części 2 - będzie tworzyła niesamowity klimat. Chciałbym zobaczyć czarodziejkę/maga w akcji. To musi być strasznie efektowne.
Tak czy inaczej będę musiał ruszyć do pracy; będzie potrzebny nowy sprzęt.

Ostatnio zmieniony przez Saiya-jin 2008-06-28, 21:01, w całości zmieniany 2 razy  

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-29, 16:55   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Saiya-jin napisał/a:
Tak czy inaczej będę musiał ruszyć do pracy; będzie potrzebny nowy sprzęt.
I tu właśnie jest pies pogrzebany... Wychodzi wiele świetnych tytułów... Jest już Wiedźmin, za jakiś czas GTA IV i właśnie Diablo III... Ale ja to mogę jedynie sobie pomarzyć o chwilach spędzonych przed monitorem na graniu w te majstersztyki... Update dla PC kosztuję, a ja jestem spłukany wakacyjnymi wydatkami. :(

Tagi: diablo :: premiera :: dyskusja :: screen

[Pobierz temat]
Odpowiedz do tematu