Odświeżania tematów nadszedł czas .
Jakich boterów ? Proponuję skończyć z otwartym Bnetem i przejść na zamknięty, ten wciąż jest monitorowany i wszelkie boty, maphacki i inne są szybko usuwane xD.
Ja w wakacje dużo w D2 grałem ale przechodzenie piekła okazało się dla mnie zbyt wielką nerwicą . Skończyłem na V akcje bo nie mogłem znaleźć party na barbarzyńców a szukanie zestawu Tal Rasha który za cholerę nie chciał wypaść zaczęło mnie nudzić .
i przejść na zamknięty, ten wciąż jest monitorowany i wszelkie boty, maphacki i inne są szybko usuwane xD.
Rozczaruję Cię, mh i bociarstwo na zamkniętym trzymają się bardzo dobrze.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio znajomy mówił, że maphacka użył raz w życiu... parę minut później nie miał konta. Poza tym trochę ostatnio w D2 grałem jak wyżej pisałem i za wiele takowych botów tam nie zauważyłem.
Zależy jakiego użył, z tego co wiem niektóre są niewykrywalne (albo blizz olewa sprawę).
A boty większość używa do szukania itemów w grach z hasłem. Na publikach za to łatwo zauważyć np. baalruny prowadzone przez boty na hellu.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum