Yarpus.
Eh, krótkie przemyśliwania: w ciągu jednego dnia przeszedłem 1 akt Barbarzyńcą. Było fajnie. Drugi akt też prosto, dzień... do czasu Duriela. Próbowałem 30 razy. Skasowałem postać.
Teraz gram nekromantą i mam już 50% odp. na chłód po zabiciu Radamenta
Barbarzyńcą i tak byś sobie nie poradził na koszmarze, za to nekromantą można na hellu (bo w sumie tutaj toczy się cała gra w D2) latać bezproblemowo. Mam nadzieję, że masz summonera?
Tak, większość roboty odwala za mnie najemnik z 2 aktu, golem (na razie gliniany, bo ten z krwi to chyba ułom jakiś), 3 szkielety + 3 szkielety magowie. Poza tym standardowe combo Zęby + Wybuchowe Zwłoki, ostatnio dodałem do kompletu Kościaną Włócznię. Mam nadzieję, że nie wrzuciłem za dużo poziomów w Zęby (strasznie lubię ten czar), w sumie mogłem sobie za to dopakować magów.
Obecnie mój problem to brak dobrych różdżek w grze! Argh. Co gorsza, nieuważnie do nasycenia wrzuciłem... eteryczną spreparowaną głowę. Przez co straciłem szansę na świetny przedmiot na cały drugi akt. Dobrze, że chociaż mam na sobie napierśnik z 95 obrony i dobry hełm.
Tak, większość roboty odwala za mnie najemnik z 2 aktu, golem (na razie gliniany, bo ten z krwi to chyba ułom jakiś), 3 szkielety + 3 szkielety magowie. Poza tym standardowe combo Zęby + Wybuchowe Zwłoki, ostatnio dodałem do kompletu Kościaną Włócznię. Mam nadzieję, że nie wrzuciłem za dużo poziomów w Zęby (strasznie lubię ten czar), w sumie mogłem sobie za to dopakować magów.
Obecnie mój problem to brak dobrych różdżek w grze! Argh. Co gorsza, nieuważnie do nasycenia wrzuciłem... eteryczną spreparowaną głowę. Przez co straciłem szansę na świetny przedmiot na cały drugi akt. Dobrze, że chociaż mam na sobie napierśnik z 95 obrony i dobry hełm.
o ile wiem zęby są dobre jeżeli robisz nekro na włócznie z kości i ducha (bo masz synergie)
Jak masz problemu z durielem to wróć do pierwszego aktu i podexp w lepszych miejscach .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum