Tak nieśmiało ostatnio zacząłem znów grać w Arcanum. I mam takie pytanie. Kiedyś widziałem zagraniczną stronkę ze spisem wszystkich postaci do przyłączenia. Czy ktoś kojarzy taką stronę albo mógłby opisać gdzie znajdują się co ciekawsze postacie do przyłączenia? Pamiętam, że tych postaci było mnóstwo, a ja podczas pierwszego przejścia nie spotkałem chyba nawet połowy.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio zmieniony przez Albatros 2007-05-18, 22:35, w całości zmieniany 2 razy
Właśnie o tą co Major podał mi chodziło. Dziękować. Dzięki również za linki do polskich stron, opis PL się również przyda.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio zmieniony przez Arkanis 2007-05-19, 12:46, w całości zmieniany 1 raz
A mi odwrotnie, próbowałem grać w FFVII i jakoś mnie zbytnio nie wciągnęło :S
Owszem Arcanum na początku jest nudne, ale potem wsysa jak odkurzacz z TV Marketu! Tyle zadań, zagadek, przedmiotów, postaci, lokacji - cud miód i orzeszki! Paulson, spróbuj jeszcze raz pograć i nie zniechęcaj sie początkiem!!
A możesz napisać kiedy zaczyna się ten odkurzacz ? Bo ja kiedyś właśnie ostro napaliłem się na Arcanum, kupiłem zagrałem i po jakichś dwóch godzinach wyłączyłem - nigdy już nie włączyłem.
Mnie zniszczył początek, później dłuuga chwila zagubienia i dezorientacji w Tarrancie, po paru dniach się wgryzłem i wessało mnie do końca. Daj grze (i sobie) właśnie kilka dni...
Z drugiej strony, ten klimacik czuć już w miasteczku górniczym. Może do Ciebie po prostu nie trafia.
Klimacik jest i mi się podoba właśnie. Tragedią jak dla mnie są walki, strasznie idiotycznie wyglądające. Poza tym ciężko mi tak jakoś połączyć kolesia w garniturze machającego mieczem czy rzucającego czary.
Hmm... no może faktycznie warto spróbować.
P.s Da się tam biegać ? Bo wiem, że miałem z tym kłopot.
_________________ Mój Pan w avatarze!
Ostatnio zmieniony przez Semaj 2007-10-28, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
P.s Da się tam biegać ? Bo wiem, że miałem z tym kłopot.
Ee... ja do tej pory spytałbym (szczerze) czy da się chodzić, bo nawet postacie przeciążone biegają z tym, że wolniej. Nie wiem, może zobacz do opcji czy nie ma tam czegoś jak "ciągły bieg"?
No właśnie nie do końca jak w Diablo. Przynajmniej w moim Arcanum, postacie albo okładały się z prędkością muchy w smole lub nawalały szybciej niż z miniguna.
No, ale każda gra ma swoje plusy i minusy, a te Arcanum na pewno ma.
Owszem Arcanum na początku jest nudne, ale potem wsysa jak odkurzacz z TV Marketu! Tyle zadań, zagadek, przedmiotów, postaci, lokacji - cud miód i orzeszki! Paulson, spróbuj jeszcze raz pograć i nie zniechęcaj sie początkiem!!
Skoro tak mówisz, to spróbuję ale najpierw skończę trylogię Prince of Persia. A później Wiedźmina (jak mi CDProjekt w końcu wyśle moją EK).
_________________ Faith is my shield
Ostatnio zmieniony przez Paulson 2007-10-30, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum