Ja ładuję WSZYSTKIE dialogi związane z jednym NPCem do jednego pliku D, wszystkie dialogi postaci, BN-ów, bantery itp., czasami łącznie kilkadziesiąt kreacji i modyfikacji plików DLG, i jakoś działa mi bez problemu.
_________________ "There are also some elements of the game that are not «broken» but could do with a tweak to make them just a little better in some way."
Ja ładuję WSZYSTKIE dialogi związane z jednym NPCem do jednego pliku D, wszystkie dialogi postaci, BN-ów, bantery itp., czasami łącznie kilkadziesiąt kreacji i modyfikacji plików DLG, i jakoś działa mi bez problemu.
Ale Ty to Ty, a ja jestem lama No i inna sprawa, że jakbym ładował wszystko do jednego pliku, to bym się nie połapał, często coś dodaję, usuwam, rozbudowuję i wolę mieć to posegregowane
Miałem odpisać w offtopie, ale dobra moderacja na światowym poziomie zapewne przeniesie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum