Hejka takie pytanka.
1. Czy romans (lub ogólnie jej obecność) z Saerileth powoduje jakieś spięcia w drużynie w readmie się jakoś nie doczytałem tylko że zły być nie mogę a tu Cernd zaczyna narzekać że mój stosunek d tego dziecka jest "nienaturalny" więc tak się obawiam czy mi nagle nie będzie o jednego wilkołaka mniej.
2. Gdzieś czytałem że ktoś zabiera się za tłumaczenie tegoż moda (wydawało mi się że na tym forum, ale znaleźć nie mogę. Wiecie coś o tym?
Nawet fajny mod mimo że rzeczywiście chyba podpada pod prokuraturę ale co mi tam xD
15.sto letnia paladynka - nie dość, że niesmaczne, to jeszcze głupkowate i nielogiczne. Na dodatek siksa przemawia jak na wiecu sejmowym przed 2 rozbiorem. Rzygać się chce.
cernd i keldorn tylko raz wypowiedzą się na ten temat i na tym koniec, co do tłumaczenia było by to niezwykle karkołomne ze względu na język jakim się ta małolata posługuje, tzn archaiczny angielski
Hejka takie pytanka.
1. Czy romans (lub ogólnie jej obecność) z Saerileth powoduje jakieś spięcia w drużynie w readmie się jakoś nie doczytałem tylko że zły być nie mogę
To, że nie możesz być zły nie jest jedynym ograniczeniem. Prócz tego rasa - tylko człowiek, elf lub pół-elf, no i minimalny poziom charyzmy - 16. I na koniec, bardzo ważne - nie może to być charyzma z przedmiotu, np. ten pierścień od Kalaha z cyrku, o czym przekonałem się w bardzo przykry sposób po wielu dniach gry, no i niestety shadow keeper musiał być w robocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum