mogłby mnie któs poratować tym plikiem(spachowanym ale z oryginalnego wydania)? chcialem pograc na laptopie na widescreen modale mam tylko sage na dvd z 2007 roku
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Przepraszam, że otkopuję stary temat, ale jestem naprawdę zdesperowany. Tchnęło mnie po raz kolejny na BG2 więc postanowiłem zainstalować grę z Legend RPG, potraktować widescreen modem i odpłynąć w Zapomniane Krainy po raz "n-ty". Gra na dysku, mod ściągnięty, odpalam instalkę i zonk...no tak, zapomniałem o BGMain.exe. Udaję się więc do źródła z którego zawsze plik zasysałem (bg2.gram.pl) a tu kolejny klops - strana już nie istnieje. Mówię ok - wezmą swojego premierowego, 4-ro płytowego Baldurka, zainstaluję i wyciągnę plik. Tak też zrobiłem, ale mod dalej nie chce się zainstalować - problem z BGMain.exe. W związku z tym chciałbym Was bardzo prosić o wpuszczenie do netu działającego z modem pliku BGMain. Przyznam, że przeryłem internet, fora, strony hostujące pliki, pościągałem wiele takich plików i żaden nie chce zadziałać.
Z góry ogromne dzięki!
Pozdrawiam,
Kuba
2012-01-05, 12:11, użytkownik kubol wykonał(a) rzut 1k20. Wynik rzutu: 9.
A tego premierowego nie trzeba było jeszcze spaczować przed widescreenem?
Nie mam dostępu obecnie do swojego egzemplarza, na poczcie mam jakiś oryginalny pliczek, ale on jest chyba właśnie z premierówki.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Możliwe, że trzeba było patchować. Za każdym razie postępowałem wg instrukcji zamieszczonej na Wieży Ramazitha. Teraz strony nie ma i działam trochę po omacku. Spróbuję wyciągnąć BGMain z premierówki, zpatchować i dam znać jak poszło.
EDIT: Wieża Ramazitha ruszyła, sciągnąłem plik i wszystko hula jak należy
Dla tych, którzy w przyszłości będą szykali w/w pliku link: BGMain.exe
Ostatnio zmieniony przez kubol 2012-01-05, 15:41, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum