NPC
Autor
Wiadomość
djin
Poszukiwacz Przygód
Wysłany: 2009-06-15, 18:45  [Pobierz post] [Pobierz temat]
Cytat: zdecydowanie najlepszy mag w grze (tia, czerwony może się schować)
Dlaczego? Ma lepszą szkołę i więcej czarów.
Głównie ze względów fabularnych i tego co jako postać wnosi do gry. Technicznie Edwin 2x lepszy.
Kindrek ma regeneracje, a maga można mieć, ja grałem mając Xana i było ok.
Jeszcze Yasraena wydaje się ciekawa mimo że drowy stały się już sztampowe ;p
Vinci [Usunięty ]
Wysłany: 2009-06-15, 21:28  [Pobierz post] [Pobierz temat]
djin napisał/a: Kindrek ma regeneracje, a maga można mieć, ja grałem mając Xana i było ok.
No tak, nie reaguje na nieoryginalne NPC.
djin napisał/a: Głównie ze względów fabularnych i tego co jako postać wnosi do gry. Technicznie Edwin 2x lepszy.
A no tak, 4 questy, mnóstwo dialogów, dwa romanse, przyjaźń. Zdecydowanie lepiej od Edwina, ale nie jest od niego lepszym magiem, o to mi chodziło
Tak mi się przypomniało - Kiara-Zaiya są też dobre. Ogólnie, to trochę moich opinii jest tutaj: http://wrota.(...).netarteria.pl/splompiesci/19
teneery
Poszukiwacz Przygód
Wysłany: 2009-06-29, 15:57  [Pobierz post] [Pobierz temat]
Vinci napisał/a: djin napisał/a: Osobiście jeszcze zamierzam wypróbować Neh'taniela, tyle pozytywnych opinii czytałem o nim że mnie jegomość zainteresował.
Strasznie zabugowany. To wersja alfa, albo beta, coś w tym stylu. NPC według mnie świetny, tylko właśnie te bugi i niedokończone sprawy.
Te bugi to tylko szczegóły, nie należy zniechęcać nikogo do grania Neh' Tanielem. Trzeba spróbować przynajmniej raz mimo paru błędów i tyle.
Vinci napisał/a: Ja jeszcze bym polecił Kivana. Angelo też jest dobry. Ktoś by się znalazł jeszcze, ale nie pamiętam
djin napisał/a: Jeszcze Yasraena wydaje się ciekawa mimo że drowy stały się już sztampowe ;p
Ja bym jeszcze Shenę dodała do tej listy, o ile Djin jeszcze jej nie wypróbował.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku