No o paru zapomniałeś Amber, Kiara, Larsha, Nathaniel, Sarah, Angelo, Tashia, Tsujatha, Xan, Sheena, Edwin, KIVAN A to i tak nie wszyscy Problem w tym, że się ankieta przedłuży strasznie. Wydaje mi się, że pod względem modów to kobiety są bardziej rozpieszczone: Xan, Kivan. Ja z modów lubię Saerileth, Amber i Kiare, a że jest tylko Saerileth to na nią właśnie zagłosowałem.
<Szczęka jej opada> Xan JEST najbardziej znanym modem npc dla bg2...
Zgadzam się, zanim został przetłumaczony to ja już śmigałam po angielsku... i to w BGT, ale wcześniej to w BGII Dla mnie chamstwem było to, że na liście nie zobaczyłam KIVANA! Po prostu aż się załamałam, ale Xan był, to i go wybrałam
Jakim wulgaryzmem? O.o Żadnymi curvami nie rzucałam, przepraszam bardzo. Ponadto ja się nie czepiałam, ja to z uśmiechem na ustach pisałam przecież... na żartach się nie znasz? Chłopie, nie bierz wszystkiego od razu do siebie, po prostu komenta jedynie strzeliłam, ale żeby się wściekać, to nie, rozumiem!
Takie rzeczy możecie sobie wyjaśnić na PW, no i Druss ImHO trochę z tymi wulgaryzmami przesadziłeś - Vinci
_________________ Cranberries - Zombie
Ostatnio zmieniony przez 2008-04-05, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Zapewne nie powinnam się odzywać, ale imho jeżeli nie posiada się dogłębnej wiedzy na jakichś temat nie powinno się wypowiadać, a już z pewnością tworzyć ankiety z sondą, w której są takie braki. W tym wypadku brak faktycznie najważniejszych pozycji w sondzie wręcz krzyczy "Brak odpowiedniego przygotowania". Firena ma rację . A Druss nie powinien się obrażać -- to nie są jakieś subiektywne kalumnie ni oszczerstwa, ni zarzuty nawet lecz w pełni obiektywne spostrzeżenia z którymi ciężko dyskutować. Logika nie boli.
(Skoro już przy tym jesteśmy jakiś mod mógłby uzupełnić tę listę.)
_________________ Stepping up boldly one put out his hand
He said, "I was just a child then now I'm only a man"
Ostatnio zmieniony przez Alatariel 2008-04-06, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Ja już uzupełniłem o Xana, czy o coś. Może Alatariel podrzucisz na priva, co jeszcze powinno się tam znaleźć? Sam się nie czuję na siłach, a kto jak kto, ale Ty się orientujesz w tym raczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum