i na dodatek jest zonaty, ma dwojke dzieci i jest paladynem . kto jak kto, ale keldorn do romansu nie pasuje. jako paladyn powinien byc 'wierny' zonie, nawet jesli ja do wiezienia poslal.
Zła kobieta mogłaby go uwieść i sprowadzić na drogę niecnoty.
Straszydełko napisał/a:
Jednak najbardziej to chciałam bym zagrać w mod dodający romans Keldornowi. Wiecie starszy, bardziej doświadczony
Ale to przecież stary piernik jest. Co prawda w zakończeniu piszą, że zginął wiele lat później w wieku 60 lat, ale dla mnie to on już na 60 wygląda.
To nie tatusiek, ale wręcz dziadunio.
Mojej młodszej też podoba się Keldorn i ...Minsc- nie wiem juz co gorsze czy ten wyglądający na siedemdziesiąt lat czy ten łysy zoofil to ja już wolałabym niezobowiązujący romansik z Haer'dalisem mimo ze jego twarz wygląda jak po kilku zabiegach chirurgi estetycznej (ma taki tyci nosek i wielkie gały i usta) ale ach... ten jego głos. Młodzikiem to on też raczej już nie jest więc to na jego doświadczenie raczej bym stawiała i można mieć konkurencję w postaci Aeri (groźną konkurencję,,,)
Dlaczego w tej ankieci nie ma Sime -teraz mam ją w druzynie i ta niewiasta jest naprawde przeurocza... przynajmniej na razie
Nnno Haerdalis jest niczego sobie.
A wygląda jak to elf- ufoludek.
Ja to bym wolała romans z Janem- oczywiście dla gnomki/ niziołki.
Gdyby ktoś to dobrze rozpisał kupa śmiechu by było, a czego więcej chcieć od wirtualnego romansu.
Ja to bym wolała romans z Janem- oczywiście dla gnomki/ niziołki.
Gdyby ktoś to dobrze rozpisał kupa śmiechu by było, a czego więcej chcieć od wirtualnego romansu.
Może i byłoby zabawnie, ale Janek ma tę swoją Lissę czy jak tej gnomce było na imię...
W każdym razie miałam mały problem z wyborem. Xan, Kivan, Saerileth, Amber, Edwin czy Imoen. Wreszcie zagłosowałam na Edwina, choćby za świetne teksty i humor Poza tym był to pierwszy romansowy mod jakim grałam, więc sentyment też gra rolę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum