Witam!! ja chciałem zainstalowac sobie 3 mody ale nie wiem w jakiej kolejnosci bo na forach innych sa takowe podane ale nie widzialem zeby byly te 3 mody razem(tzn. ich kolejnosc podana). Chodzi mi o mody: tortured souls, unfinished buisness i item upgrade. Prosze o rade!!!
Ostatnio zmieniony przez matrix145 2009-07-30, 23:02, w całości zmieniany 2 razy
Proponuję najpierw zapoznać się z poradnikiem K4thosa (BGT Mega Installation),. Imho ja bym jechał w tej kolejności jaką podałeś
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum