może ktoś podać gdzie są trzej pozostali strażnicy (jednego znalazłem w dzielnicy cmentarnej)?
Uhuhu, czytaj wskazówki, a nie na łatwiznę idziesz W mieście już nie znajdziesz żadnego. Podpowiem, że cała reszta znajduje się w dodatku, więc nie dziw się, że znaleźć ich nie możesz teraz.
Po miesiącach przerwy postanowiłem zagrać ponownie z tym modem. I tu takie małe pytanie do autora gdyż mam mały problem.
SPOILER!! I to fryjerny jak czart!
Grając pierwszy raz (miałem zainstalowane masę modów) drużyna która spotykamy w TS po złamaniu pieczęci mnie atakowała. Grając teraz zainstalowane mam jeszcze SOS wersja angielska drużyna ta stoi w miejscu nie ma mi nic do powiedzenia, nic się nie dzieje. Load nie skutkuje. Reinstalacja moda też nic nie dała. Jakieś pomysły??
KONIEC NIKCZEMNEGO SPOILERA
Tu byłem - Vinci
Ostatnio zmieniony przez 2009-01-06, 19:20, w całości zmieniany 3 razy
Nie wiem, czy SoS zmienia coś w Twierdzy, ale to chyba nie jego wina (ktoś, bodajże Vinci przechodził i było normalnie), teraz przejrzałem skrypty i wszystko powinno być ok.
Aby dialog się rozpoczął, napotkana drużyna nie mogła zostać zaatakowana, wszyscy jej członkowie powinni być na miejscach (po zyskaniu trzech kluczy idą pod Pieczęć automatycznie), nie może trwać walka i koło musi być przekręcone. Lakzartus rozpoczyna rozmowę z protagonistą, więc musi go widzieć, ale porozmawiać może z nim każdy, więc nie wiem, co się porobiło, skoro 'nie ma nic do powiedzenia'.
Niby spełniłeś te warunki, ewentualnie podeślij save'a, może coś ze zmiennymi jest skopane. SoS'a co prawda nie mam, ale powinno się odpalić.
I mam prośbę do autora powyższego posta lub moderatora - oznaczcie wiadomą część posta jako spoiler.
Nie wiem, czy SoS zmienia coś w Twierdzy, ale to chyba nie jego wina (ktoś, bodajże Vinci przechodził i było normalnie), teraz przejrzałem skrypty i wszystko powinno być ok.
Ano, między innymi i dodam, że przechodziłem jakiś tydzień temu i było OK, gitara
Mam pytanie appropos modu z Władającą : czy ktos wie co kryje sie pod nazwa miejsca grobowiec uzdrowiciela prosze o odpowiedz z gory jestem wdzieczny !!!
Mam pytanie appropos modu z Władającą : czy ktos wie co kryje sie pod nazwa miejsca grobowiec uzdrowiciela prosze o odpowiedz z gory jestem wdzieczny !!!
to chyba nie ten dział... dział o modach do bg2 jest gdzie indziej
mam następujący problem: zebrałem 4 kosmyki włosów, ale za żadne skarby nie chcą się one połączyć. Zazwyczaj różne oryginalne komponenty same się łączą, a te kosmyki nie. Cespenar też ich nie chce powiązać, nawet gościu na wzgórzach Umar (ten co wyszywa ludzkie skóry - zna się na szyciu i wiązaniu ludzkich kawałków) nic nie pomaga. Po przespaniu się, też żaden pomysł nie wpada do głowy mojemu bohaterowi. I nie miewa żadnych snów z tym związanych. Czy to jakiś błąd, czy jeszcze nie wpadłem jak to zrobić???
Ja chciałam zapytać czy ten mod ma kontynuacje w ToB, bo ja już jestem w Suldanesselar i spotkalam dopiero tego kolesia w grobowcu w Amn i czarodzieja na Wzgórzach Umar (który swoją drogą niewiele mi rozjaśnił). Zastanawiam się, jak wiele minęłam...
Ja chciałam zapytać czy ten mod ma kontynuacje w ToB, bo ja już jestem w Suldanesselar i spotkalam dopiero tego kolesia w grobowcu w Amn i czarodzieja na Wzgórzach Umar (który swoją drogą niewiele mi rozjaśnił). Zastanawiam się, jak wiele minęłam...
Jasne, że ma kontynuacje w ToB. Większa część dzieje się właśnie tam
Ale i tak ominęłaś parę rzeczy w SoA:
UWAGA! PONIŻEJ SPOILERY!
1. Nocą, w dzielnicy Rządowej, koło fontanny pojawia się kobieta. Warto z nią pogadać.
2. Na Przełęczy Małego Zęba można ponownie spotkać gościa, którego spotkałaś na Wzgórzach Umar.
3. Na Wzgórzach Umar dziewczynka o imieniu Katja ma dla nas pewne interesujące informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum