Zależy od stylu gry. Puki co planowanie stanęło no przejściu BG 1 postacią z zręcznością lub/i charyzmą na minimalnym możliwym poziomie, i jak najszybsze zdobycie przedmiotów zwiększających cechę
Planuję zrobić totalnie wymiatającego złodzieja/zabójcę lub maga/dzikiego maga który sam z siebie będzie stanowił drużynę. Jak pisałem : nigdy jeszcze nie przechodziłem sagi jedną postacią i mam zamiar spróbować. Oczywiście nie będę grał by przejść, ale by się zabawić
w ktorejs z kolei instalce BGT Kathosa koles na pocz. BG1 ten co mowi ze jest z Newerwinter dal mi ten pierscien 18 Charyzmy, ale nie mam pojecia ktory z modow go dodawal moge wygrzebac gdzies weidu.log i sobie zainstaluj te komponenty do BGT to wtedy powinno pomoc.
Wiem ze w pewnym momencie rozmowa przechodzila na angielski i gosc mowil cos w stylu: ze da mi cos aby pomoc mi z moja ew. przyszla miloscia
Wtedy dawal ten pierscionek
pzdr
hm racja sor za oftop nie zauwazylem (
Ostatnio zmieniony przez nowyU 2008-04-02, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
w ktorejs z kolei instalce BGT Kathosa koles na pocz. BG1 ten co mowi ze jest z Newerwinter dal mi ten pierscien 18 Charyzmy, ale nie mam pojecia ktory z modow go dodawal moge wygrzebac gdzies weidu.log i sobie zainstaluj te komponenty do BGT to wtedy powinno pomoc.
Z chęcią skorzystam z propozycji
Vinci napisał/a:
Nie wiem co to wszystko ma do Chloe Skoro ma to pomóc w miłości to może chodzi o BG1 NPCProject? Tam dochodzą romanse.
No tak.. Powiązały nam się dwa tematy. Hum.. a może trafniej powiedzieć że: z jednego tematy wykluł się kolejny?
a może trafniej powiedzieć że: z jednego tematy wykluł się kolejny?
To podchodzi raczej pod istniejący już temat "Wasza postać"
Yakushi napisał/a:
Przetłumaczyli NPCProject na PL ?
Nie, ale tłumaczenie postępuję, bądź co bądź to z tego co pamiętam to jest to jakieś 4mb samego tekstu, potężna dawka banterów, interakcji, romansów do BG1
To podchodzi raczej pod istniejący już temat "Wasza postać"
No cóż.. Jeśli uważacie że dysputa o tym-i-owym lepiej pasuje do innego tematu - przenieśmy ją tam.
Vinci napisał/a:
Nie, ale tłumaczenie postępuję, bądź co bądź to z tego co pamiętam to jest to jakieś 4mb samego tekstu, potężna dawka banterów, interakcji, romansów do BG1
Prace trwają nieprzerwanie, czy żabkują?
Da się przewidzieć kiedy tłumacze ukończą translacje?
Być może wstrzymam się z grą do tego momentu. Rozbudowane romanse *-* Mogę już wzdychać?
No cóż, jeszcze sporo czasu im to zajmie, ale piwo im się należy za to, że się do tego zabrali - łatwo się zazwyczaj mówi, ale gorzej zrobić coś... po prostu pokłon Kiedyś się doczekamy ;]
jeszcze jedno pytanie: po sciagnieciu Shadowkeepera pojawia sie blad ze musze zainstalowac jakis patch. czym jest to spowodowane?? tym ze mam stara wersje baldura??
Witajcie! Mój pierwszy post na tym forum i od razu pytanie niestety. Kuzyn mi powiedział, że będziecie wiedzieli co zrobić. Otóż przechodzę sobie 2 raz Baldurka i mam problem. Zainstalowałam sobie mody w tym Chloe i chyba to ona blokuje mi dalszą grę. A dokładniej jej zadanie. Aran kazał mi poszukać swojej córki w dzielnicy mostów, ale nigdzie jej nie ma. Ktoś wie gdzie ona się podziewa?? Proszę pomóżcie.
przeszukaj wszystkie domy w gornej czescie tej dzielnicy (od gospody dziewieciu dzbanow az do polnocnego wyjscia z dzielnicy). nie pamietam w ktorym ale w ktoryms powinna byc (sa tam chyba dwa, wiec specjalnie szukania nie bedzie ).
Przeszukałam. Każdy. Nawet ten gdzie był ten róg i nic. Gdyby to był jakiś pomijalny quest, to bym nie nalegała, ale proszę pomóżcie mi coś z tym zrobić. Może coś w grze jest nie tak. Nie znam się na modach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum