Cóż mod jest ciekawy , sama postać intrygująca ale czarny humor tam prezentowany jest poprostu świetny. Oby tak dalej.
A tak na marginesie - czy romanse z niumrałymi typu zombie , wamiry , szkielety nie są nekrofilią?
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
A tak na marginesie - czy romanse z niumrałymi typu zombie , wamiry , szkielety nie są nekrofilią?
Zombie i szkielety (jak z tymi szkieletami to już w ogóle nie mam pojęcia ) - raczej tak. Z wampirami... Eh, trudno powiedzieć, najczęściej sami zmieniają Cię w wampira i po sprawie. Ale Avi Maya jest zjawą, ma romans, (btw, całkiem niezły ), bo może mieć. W końcu to duch, nie ciało w sekcji zwłok
A kto się 'martwi' czy to nekrofilia... same plusy - nie trzeba stosować antykoncepcji, nie ma problemów z przysięgą 'aż śmierć nas nie rozłączy' no i poza tym nikt takiej Avi nie powie, że jest bezduszna. Nie jest to jakiś wielki romans, ale kiedyś może coś dorobię jeszcze do niej...
Jest sprawa - po ponownym ruszeniu gy z modem w slumsach gdy wchodzi się do siedziby łowców niewolników jest pomieszczenie z dwoma trolami i dzieweczką. I po otwarciu drzwii nie da się przez nie przejść. Zna ktoś powód?
PS. Przedtem takich stuffów niebyło.
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Jest sprawa - po ponownym ruszeniu gy z modem w slumsach gdy wchodzi się do siedziby łowców niewolników jest pomieszczenie z dwoma trolami i dzieweczką. I po otwarciu drzwii nie da się przez nie przejść. Zna ktoś powód?
moze jeden troll stanal tak, ze blokuje drzwi i nie jest widoczny zza nich? wiem, ze glupio to brzmi, ale mialem juz takie wypadki. jednak 'potworek' pokazywal sie w momecie jak stawalem w drzwiach/przejsciach...
jezeli nic nie da sie zrobic uzyj 'czaru teleport' (ctrl+j)
Po tym jak Avi dała mi prezent poszedłem do knajpy i się upiłem. Mówi, że ktoś atakuje, rozmowa się urywa, ale nikt nie przychodzi... Coś chyba jest nie tak?
O a to dziwne No ale nie wywoła to dalszych problemów. Ale dziwne to to jest bo powinna widzieć wroga jakiegoś by dialog się uruchomił. W każdym razie możesz grać dalej, a jak będę robił kolejną wersję to jakoś zablokuje by tak nie było. No i jeżeli dalej jesteś upity i stoisz w tawernie możesz spróbować nacisnąć ctrl+i kilka razy to pewnie się włączy dialog który normalnie by się pokazał, ale pamiętaj by być pijanym i to mocno i stać w tawernie.
Dziwna sprawa. Dopiero w tawernie w bramach wyszło. Upiłem się (na zewnątrz, karczmarz zwiał przed liszem), wszedłem do środka, zagadała o walce i po chwili już właściwą kwestię. Nie wiem od czego to zależało, ale działa
Jest sposób na romans z Avi i np. Aerie jednocześnie? Komponent easy of use pozwalający na romanse ze wszystkimi jednocześnie nie działa w tym przypadku i Avi wyłączyła mi Jaheirę i Aerie. Jeśli włączę je odpowiednim kodem (setglobal itp) to Maya odpada i się nie odzywa. Chciałem grać alfonsem a tu kicha
Macie jakieś pomysły?
Pewnie musiałbyś wyciąć 2 bloki skryptów blokujących, które tam wstawiłem. Możesz też spróbować włączyć je kodem, później włączyć Avi. Nie pamiętam czy zrobiłem to ustawienie jednorazowo czy nie... Ale jest taka możliwość! Wtedy tylko raz występuje blokada, więc jak się ustawi raz i uparcie przywrócisz znowu to może się nie zablokuje więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum