Wybaczcie mi wrodzone skretynienie, ale moda zainstalowałem i dalej nie wiem co on zmienia... Może mała podpowiedz? Tylko Alm błagam staraj się mówić jak ssak do ssaka...
Wybaczcie mi wrodzone skretynienie, ale moda zainstalowałem i dalej nie wiem co on zmienia... Może mała podpowiedz? Tylko Alm błagam staraj się mówić jak ssak do ssaka...
No Wojtuś, przecież już mówiła, że zmienia głowy
Powiedziałbym Ci po ludzku, ale chcę zobaczyć wytłumaczenie Alm
Widzisz Wojtuś, już zajarzyłeś? Jest w Tobie taka głowa, nieszkodliwa, ale mod Almaterii ją podmienia, to prawie jak aplikacja obcego do Twojego żołądka. Kiedy już mod Almaterii zmieni w Tobie głowę możesz się spodziewać, że za 2 miesiące wyjdzie Ci przez pępek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum