Czy w ostatnim roku (2007/2008) pojawiły się jakieś nowe modyfikacje do Bladur's Gate w polskim języku?
Trochę odciągło mnie od gry. Teraz męczę się z dodatkiem do NWN2. Potem czeka mnie uganianie się za bestjami w Divine Divinity.. Jeśli Gawith da następnym będzie tydzieć z Planescape... a potem? Może odkurzenie dziadka Baldura?
Przydałyby się nowe dodatki abym nie zanudził się podczas 12-20 sesji gry.
Przejrzyj po prostu newsy 2007/2008 z strony domowej Wieża Ramazitha. Jest tam napisane o większości (jeśli nie wszystkich) przetłumaczonych na język polski modach. I oczywiście jest dział download.
I pewnie żaden w języku polskim?
To w takim razie to nie dla mnie, nie lubię grać z zagranicznymi modami, dla mnie nie ma wtedy klimatu, raz po polsku, raz po ang.
ale dzięki za odp
A tak swoją drogą to wiadomo kiedy nowa WR będzie ?:D
Haha tego nie wie nikt
Dodam od siebie, że jest parę modów, których ze względu na brak aktualizacji jeszcze nie ma na Wieży. Pamiętam dwa: Sword Coast Stratagems II dostępne na G3 i Edwin Romance
2011-12-27, 15:42, użytkownik Anonymous wykonał(a) rzut 1k4. Wynik rzutu: 4.
A tak swoją drogą to wiadomo kiedy nowa WR będzie ?:D
Kiedy gadalem ostatnim razem z Albatrosem, mowil, ze wszystko juz w rekach Seraphe, jednak ten z kolei ma problem z podlaczeniem do neta zdaje sie... Wiec sadze, ze nikt nie jest w stanie powiedziec, kiedy WR w nowej wersji ujrzy swiatlo dzienne.
2011-12-27, 15:43, użytkownik Anonymous wykonał(a) rzut 1k20. Wynik rzutu: 8. Wczoraj 23:52, użytkownik Anonymous wykonał(a) rzut 1k20. Wynik rzutu: 16.
Seraphe, bardzo mila wiadomosc... A tak swoja droga napisz do mnie jak zaczniecie umieszczac mody, mam troszke zaktualizowana wersje FRoV'a, poprawilem kilkanascie literow i dostosowalem opisy... Gdy zaczalem grac z wlasnym tlumaczeniem, wyszlo na jaw, ze popelnilem kilka bledow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum