Czy jest jakiś quest związany z tym typem, który sprzedaje zwoje w wieży w peldvale? Pytam, bo nie wiem czy go zaciukać już teraz (tylko tak mogę zdobyć klucz, który otwiera skrzynię z ginuarem siły Zastanawiam się, bo obok ginuaru leżało ciało Poza tym jak otworzyć biurko na tym poziomie, na którym on stoi? kluczm, który ma przy sobie jest do skrzyń w piwnicach.
i ostatnie. do czego jest kluczyk od jakiegoś sekretarzyka, znaleziony w drzewie na lokacji pod beregostem???
pzdr
_________________ Aleja Bezsensu W Mieście Absurdu
Człowieku, nie potrafisz znaleźć odpowiedniego działu i właściwego tematu tylko zakładasz nowe gdzie popadnie bo dobry moderator przeniesie? A takiego wała, masz ostrzeżenie bo to nie pierwszy raz.
rufigekru napisał/a:
Czy jest jakiś quest związany z tym typem, który sprzedaje zwoje w wieży w peldvale?
Tak, ma nawet dwa questy. Jeden związany z Wielką Księgą Niewiedzy, drugi z łukiem Fay'docha. Czyli nie, nie powinieneś go teraz zabijać.
rufigekru napisał/a:
Poza tym jak otworzyć biurko na tym poziomie, na którym on stoi?
rufigekru napisał/a:
do czego jest kluczyk od jakiegoś sekretarzyka, znaleziony w drzewie na lokacji pod beregostem???
Sorry za poprzedni post, ale wtedy nie wiedziałem jeszcze, że ten koleś jest z ww. moda.
Teraz proszę o pomoc, bo utknąłem. Nie mogę znaleźć kołków na wampiry w cytadeli daerthmaca. Sprawdziłem jeszcze raz wszystkie skrzynie na wszystkich poziomach, byłem nawet w świątyni w nashkel. nie ma. Gdzie one są?
Jestem na trzecim poziomie podziemi i trafiłem na małe pomieszczenie z dwoma grobami. trzeba mieć kołek (lub dwa), żeby zabić wampiry i (tak myślę) pchnąć fabułe dalej, bo ani syna burmistrza nashkel nie mam ani dwójki imiennych wampirów nie zabiłem
Jestem na trzecim poziomie podziemi i trafiłem na małe pomieszczenie z dwoma grobami. trzeba mieć kołek (lub dwa), żeby zabić wampiry i (tak myślę) pchnąć fabułe dalej, bo ani syna burmistrza nashkel nie mam ani dwójki imiennych wampirów nie zabiłem
Kołek nie jest konieczny. Musisz zabić Daerthmaca po prostu. Jest w losowych podziemiach, często siedzi na niewidzialności i można go pominąć.
2011-11-01, 11:16, użytkownik Anonymous wykonał(a) rzut 10k20. Wynik rzutu: 132. 2011-11-01, 11:16, użytkownik Anonymous wykonał(a) rzut 1k4. Wynik rzutu: 1.
Są trzy poziomy podziemi, plus piwnica, z której się do nich wchodzi oraz małe pomieszczenie z dwoma trumnami (tam gdzie niezbędne są kołki - wchodzi się do niego z trzeciego poziomu podziemi). Wszystkie przeszedłem z prawdziwym widzeniem i nikogo tam nie ma
Może zna ktoś kod do CLUAConsole dla drewnianych kołków, bo nie mam już pomysłu.
Te podziemia to katakumby pod Candlekeep i jaskinia z wyspy Baldurana (znaczy wygląd ten sam) + grobowiec. Lorda Daerthmaca spotykamy na 1 poziomie katakumb gdzie zostawia nam swoją obstawę (wampirzyce, Clairis i szkielety) i ucieka. Na 2 poziomie na skrzyżowaniu (niedaleko wejścia) stacza się z nim pierwszą walkę i tutaj różnie to wygląda. Ja jak grałem, to raz uciekał i znowu zostawiał szkielety, za innym razem walczył do końca. Nie ma to większego wpływu na fabułę, bo jak ucieknie, to w grobowcu z dwoma trumnami będzie i stamtąd już na 100% nie znika. Po jego unicestwieniu (obojętnie czy na 2 poziomie katakumb, czy w grobowcu), zabiera się syna burmistrza z jego zwłok i można się wynosić z cytadeli. Żadnych kołków nie potrzeba.
Witam,
mam następujący problem, walczyłem z wilkiem i niestety Minsk został zarażony choroba. Istnieje jakaś metoda, aby się tego pozbyć? (nie wiem co mi obniżyła, ale mam na portrecie symbol choroby) Mam najnowszą wersję tego moda (2.01).
mam następujący problem, walczyłem z wilkiem i niestety Minsk został zarażony choroba. Istnieje jakaś metoda, aby się tego pozbyć? (nie wiem co mi obniżyła, ale mam na portrecie symbol choroby) Mam najnowszą wersję tego moda (2.01).
To jeden z tych elementów, który mnie cholernie denerwował Jest metoda - trzeba cholernie długo odpoczywać, parę dni. Wybierz się do tawerny i odpoczywaj, aż Ci nie przejdzie. Jest jeszcze Napar z Mumii, który łagodzi skutki choroby, ale jej nie usuwa, z tego co pamiętam. Tylko jeszcze trzeba taki specyfik znaleźć gdzieś.
Witam,
a swiatynie nie moga pomoc?? (uzdrowienia i leczenie chorob) dawno nie gralem wiec i nie za dobrze pamietam. wiem tylko ze po kazdej walce z wilkami krew mnie zalewala dlatego zawsze roznosilem je z broni dystansowych.
Trafienie wściekłych wilków jak i mumii masakrycznie podnosi TraK0 i tylko upływ sporej ilości czasu to leczy. W zasadzie najlepsza metoda na nie, to je po prostu ubić zanim podejdą. Czyli ktoś z butami szybkości, albo pod wpływem przyspieszenia zwabia a reszta strzela. W przypadku ropiejących mumii jest to dość trudne, ale wykonalne, szczególnie gdy można uciekać wokół jakiejś przeszkody. Choć z drugiej strony ja to uważam za błąd i zabijam te stworki kodem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum