Najlepsze wg kombinacja to Zawadiaka zdualowany na 25 lvl na Wojownika. Ale tylko przy grze z dwoma, trzema członkami drużyny- full sqad sprawi że maksymalny lvl osiągniemy przy końcu gry. Poza tym gra solo na "szalonym" nie była dla mnie problemem taką postacią.
Po przerwie z BG, postanowiłem pobawić się Dzikim magiem i powiem jedno, Irek dobity spadającą krową to jest to .
Fakt, dziki mag rządzi. Zwłaszcza po zainstalowaniu Wild Mage Additions, gdy zostaje się Spellshaperem. Moja ukochana klasa, pierwszy raz, gdy przeszłam bg, grałam dzikim magiem
Ach.... dziki mag, przemiana Edwina to nic do moich nałogowych przemian w faceta Najczęściej gram złodziejem/ wojownikiem. Zdrada Yoshimo tak mnie zabolała, że więcej go nie brałam.
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi.
- Terry Pratchett
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum