Jak wiadomo w BG2 można zdobyć na własność swój kąt. Która Twierdza przypadła wam szczególnie do gustu - pod względem zadań, klimatu, nagród?
------------------------
Moją ulubioną jest oczywiście Chatka Łowcy. Z powodów roleplayowych (lubię najbardziej grać Łowcą), klimatycznych (wiadomo), ciekawych questów, oraz nagrody - Księżycowego Psa.
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-09-21, 08:05, w całości zmieniany 3 razy
Ja podobnie - Warownia, to była moja pierwsza twierdza, ma mnóstwo zdań i sporo expa do zgarniecią. Właściwie to lubie wszystkie prócz Gaju Druida i Pokoju Kapłana, są ImHO beznadziejne, szczególnie ten drugi
Właściwie to lubie wszystkie prócz Gaju Druida i Pokoju Kapłana, są ImHO beznadziejne, szczególnie ten drugi
Najbardziej wpieniające są te pytania. Uważam, że rady jakie trzeba dawać aby zadowolić mocodawców są od czapy i niewiele mają wspólnego z dogmatami wiary tych religii.
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
Zagłosowałem na Kulę Sfer, gdyż zawsze uważałem tamtejsze questy za najciekawsze
Eee, ImHO one w ogólę ciekawe nie są, Kula ma klimat to fakt, ale questy badziewny, praktycznie żadnych, bo co to jest zlecić uczniom zrobienie pierścienia itp. ewentualnie zabicie tego Barona, łeeee
Tak mówią ludzie, którzy nigdy nie zaznali administratury
O Ty gadzie! Ja mam przynajmniej warownie z przyległymi ziemiami, na których mogę uprawiać ryż aby wykarmić głodnych etiopczyków, a nie jakąś zużytą puszkę po konserwach xD
EDIT: Post nr 300 jeahh
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2008-04-15, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
zagłosowałem na twierdze bo to moim zdaniem najlepsza siedziba, na drugim miejscu byłaby kula sfer, choć musze przyznać że słysząc zapowiedzi BG2 marzyłem o wieży dla maga ale pomysł z czeladnikami bardzo dobry, szkoda ze nie mozna im zlecać zadań jak złodziejom... mogli by przynosić serca demonów, czaszki szkieletów etc.. ehh a tak pozostają 3 przedmioty i dowidzenia + bezużyteczne miksturki
Najlepsza jest oczywiście Twierdza - questy milutkie, w dodatku sporo doświadczenia no i na samym końcu ubicie gnojków, których nie polubiłam xD Cud, miód i orzeszki! Na drugim miejscu dałabym Kulę Sfer na równi z Teatrem... dla mnie nieporozumieniem są zadania kapłana, nudne to i fuj.
Wchodzę do Suldanessar, a tam czeka ten kurdupel i mówi mi o najeździe na teatr.
Ten kurdupel pojawia się losowo po jakimś czasie, niekoniecznie w Suldenesselar Ale szczerze, to myślałem, że tylko gdzieś w Athkatli może się pojawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum