Ludzie pomóżcie biednemu arkanisowi, skrakowałem sobie bg2+tob i teraz nie mogę spaczować :\ jakby ktoś miał plik BG2main.exe z czystego bg2+tob (najlepiej z premierowej wersji, bo taką mam) proszę aby podesłał mi na skrzyneczkę, albo wkleił linka skąd mogę pobrać.
Mam problem, ponieważ przeszedłem całą - zniszczylem tego całego demogorgona (nie bez satysfakcji ), ale po drodze zebralem kilka itemów, ktore prawdopodobnie są potęzne, ale nic nie dają (może trzeba je jakoś przerobić .. nie wiem) dodatkowo znalazłem łuski srebrnego smoka, ale kowal w dokach nie bierze ich pod uwagę... stąd pytanie co mam z tym wszystkim zrobić ?:P
Piszcie tutaj jak macie problem ze znalezieniem przedmiotu. Ja osobiście mam problem ze znalezieniem o to tych przedmiotów:Widmowy Rodzaj +4 nie wiem co trzeba dać ,aby ja ulepszyć i gdzie to sie znajduje,Zagłada Hindo +3 i też nie wiem co dać żeby ją ulepszyć i gdzie to znajde,Miecz oburęczny +4: Ostrze Wojny.Jakby mógł ktoś napisać gdzie one się znajdują będe bardzo wdzieczny.
_________________ "Jeżeli nigdy nie przegrałeś to znaczy,że nigdy nie walczyłeś"
BG nie ma żadnych zabezpieczeń o.O
Można grać z pirata bez zadnych crackow.
Ale podobnie jak Gumiś i Vinci polecam kupno oryginału - wstyd taką grę, dostępną w takiej cenie piracić.
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2007-11-22, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum