noca w okolicy sejfu z posazkiem stoi tylko jeden kaplan. musisz poczekac az odejdzie (wejdzie w 'mgle wojny'), wtedy bedziesz mogl zabrac posazek nie wywolujac alarmu.
Zgadza się Zed, sprawdziłem, co napisałeś, nawet sam obliczyłem sobie prawdopodobieństwo i rzeczywiście, prawdopodobieństwo wychodzi takie jak napisałeś .
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Czołem, słuchajcie mam problem z powróceniem z tej dziury obserwatora do siedziby kultu w kanałach pod dzielnicą świątynną. Sprawa trywialna,ale wracam tam gdzie zacząłem i nie mogę nigdzie znaleźć miejsca gdzie kursor pozwoliłby mi wrócić do siedziby kultu. Mimo ze na mapie jest zaznaczone nie mogę znaleźć samego miejsca kliknięcie
Do dziury obserwatora? Wrócić czy dostać się tam pierwszy raz? Żeby dostać się tam pierwszy raz, to musisz z gościem przy tej dziurze pogadać, dopiero wtedy będziesz mógł wejść. A jeśli już tam byłeś i chcesz wrócić, to tylko drogą, którą wyszedłeś.
Echh, no tak, nie zakumałem
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2010-03-19, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
wyjscie z leza obserwatora jest na poludniowej 'scianie', mniej wiecej po srodku. z miejsca gdzie zdobyles druga czesc rozdzki i zabiles 'niewidzacego' udaj sie pierwszym korytarzem na zachod. w pewnym momecie znajdziesz wyjscie
Można zrobić za pomocą jakichś modów postać Łucznik/Mistyczny łucznik ? Wiadomo, że na mistycznego jest oddzielny patch, i któryś z tych z modów odblokowuje dwuklasowość łucznikowi, ale nie wiem czy akurat takie połączenie jest możliwe. Noooo, a jeśli nie to co byście dodali do Mistycznego lub zwykłego łucznika jako ewentualną drugą klasę? Dałoby radę Dzikiego maga?
Pozdrawiam Illasera Prędka
_________________ POMOCY Z MODAMI!
Ostatnio zmieniony przez Illasera Prędka 2010-05-09, 12:55, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem czego podklasa jest mistyczny lucznik, ale do zwyklego lucznika mozesz tylko dodac klase kaplana (oczywiscie po sciagnieciu odpowiedniego moda).
witam
mam pewien problem
gram w ToB, miałem jakiś tydzień przerwy i chwile mi zajęła twierdza strażnika, nie wiem czy błąd w grze, czy ja coś pominąłem, ale może będziecie w stanie pomóc.
Otóż gdzie się znajduje serce "jaga szury"?? Pamiętam, że przynosiłem coś wiedźmie, jego matce ale nie pamiętam czy to było jej czy jego serce.
Jak gadam z nią teraz to jest w dialogu że jeszcze nie zdobyłem obu.
W jaskini w jakiejś górze(nazwy dokładnie nie pamiętam) było bodajże jej serce i je chyba przyniosłem. W dzienniku jest napisane, że jego jest w szkatułce pod jego leżem.
Gdzie to leże się znajduje??
i wlasnie w 'tej jaskini' (kryjowka Yaga-Shura) znajduja sie oba serca (na drugim jej poziomie. o ile dobrze pamietam jedno pod lozkiem, drugie na 'oltarzu'). sama lokacja podzielona jest na '3 czesci'. pierwsza to schody i waskie korytarze, druga to wielka sala pelna elity olbrzymow i trzecia to komnaty Yaga-Shura. z pierwszej do drugiej przechodzi sie malymi przejsciami w korytarzach, do trzeciej przez ogromne wrota (i o dziwo mozna miec problem z ich znalezieniem ).
wroc do kryjowki i przeszukaj ja cala dokladnie, napewno znajdziesz serca.
nie wiem czego podklasa jest mistyczny lucznik, ale do zwyklego lucznika mozesz tylko dodac klase kaplana (oczywiscie po sciagnieciu odpowiedniego moda).
Mistyczny łucznik, a to to nie jest z NWN Oo?
Chyba za czesto gram jedną postacią, bo już nawet klas nie pamiętam xD
2 pytania odnośnie Tacticsa:
1. Czy kuroisan występuje tylko w zainstalowanym modzie czy występuje normalnie w grze a Tactics podkręca tylko jego poziom?
2. Czy tactics sprawia że dostajemy więcej expa za te same potwory jakie byśy spotkali w normalnej grze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum