Brak słów...
przypuszczam, że niektorzy szkają nawet cracków do linuxa czy open office'a...
żenada... jak chcesz grać, to zapłać a nie kradnij, bo czym się różni wzięcie sobie pirackiej płytki od wzięcia sobie gry z półki sklepowej?
Ja rozumiem, że możesz kasy nie mieć, w życiu są różne sytuacje ale skoro stać Cię było na kompa to stać Cię chyba też na parę złotych na orginalną płytę z grą.
P.S. Ja na Edycję Kolekcjonerską Wiedźmina składałem dwa miesiące i mam i cieszę się z tego. W życiu nie ma nic za darmo, jak coś chcesz to musisz na to zapracować.
Hm - właśnie. Nie trzeba od razu człowieka objeżdżać. Z płaczem patrzyłem na degradację moich Baldursów z Edycji Kolekcjonerskiej, które obcierały się ze względu na beznadziejne opakowanie.
A ja swoje płytki ze złotej edycji właśnie zapakowałem, wraz z instrukcjami, do oryginalnego pudełka (cud, że się ostało) - jest przeźroczyste. Teraz Baldurek zdobi!
Po prostu by grac bez plyty.Ok mam juz tego Patcha.Oto mi chodzi;)Zreszta kolekcjonuje gry z Extra Klasyki i szkoda mi ich niszczyc.
Precyzja wyrażania się jest w pewnych przypadkach niezbędna inaczej rodzi konflikt. Tobie nie chodziło o cracka. Przecież wystarczyło zrobić sobie obraz płyty i grać z wirtuala.
Przepraszam za niepotrzebne strofowanie ale na przyszłość wyrażaj się precyzyjnie.
Pozdrawiam.
troszkę nie na temat, po wgraniu angielskiego patcha do bg2 wszystko zamieni ise na język angielski dosłownie wszystko poza dialogami , wprowadza to naprawdę niezły klimacik do gry polecam..
no dobra o dźwiękach zapomniałem w mojej wersji albo w moich przypadku właśnie dialogi zostają nietknięte, zmienia się cały interfrejs, nazwy, mapa, okno dialogu (poza dialogami)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum