Wpadłem w niezły bigos. Otóż jestem aktualnie w podmroku. Akurat zrobiłem questa że przyniosłem tam krew kuo-toa i ta elfia babka chce zebym do niej przyszedł(jesli dobrze pamietam chodzi o to ze chce ukrasc smocze jaja) wychodze i bum moj czas sie skonczyl i wracam do krasnoludzkiej postaci. Rzeź. No dobra. Tylko że idę do wyjścia a tam drow oznajmia że z powodu (jeśli dobrze pamiętam) tworzenia armii, nie mogę wyjść z miasta. Ktoś wie jak można mi pomóc?
Ostatnio zmieniony przez Lim-Lim 2010-07-06, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Tylko że idę do wyjścia a tam drow oznajmia że z powodu (jeśli dobrze pamiętam) wyjść. Ktoś wie jak można mi pomóc?
Nie rozumiem o co ci chodzi. Sformułuj to jeszcze raz bo nie czaje. Zrobiłeś rzez z powodu wyjść?
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
jezeli atak na faere (corka matki przelozonej), badz na matke przelozona nie zdejmuja blokady z wyjscia, to pozostaje ci tylko wczytanie wczesniejszego zadania, badz uzycie konsoli i przeniesienie sie z prawdziwymi jajami poza miasto do jaskin podmroku.
mozna tez spobowac zmian za pomoca SetGlobal, niestety nie wiem jak moze nazywac sie zmienna odpowiedzialna za zablokowanie miasta.
O ile sobie przypominam nie miałem nigdy takiej sytauacji, wyglądałoby na to, że czar Adalon ma ograniczenie czasowe? Może jakieś mody?
Nie mam pojęcia, pewnie trzeba będzie pogrzebać w zmiennych (tu niestety nie pomogę) albo wczytac wcześniejsze savey i szybciej wykonywać zadania;)
czar smoczycy od ZAWSZE mial ograniczenie czasowe bodajze 5 dni.
Hmm, ale to jest ograniczenie czasowe na wykonanie zadania dla drowów, a nie na czar Adalon. Też mi się zdarzyło, że mnie zdemaskowali przez to że zwlekałem właśnie w siedzibie łupieżców, ale sam czar Adalon ograniczenia nie ma, tak mi się zdaje
Hmm, ale to jest ograniczenie czasowe na wykonanie zadania dla drowów, a nie na czar Adalon. Też mi się zdarzyło, że mnie zdemaskowali przez to że zwlekałem właśnie w siedzibie łupieżców, ale sam czar Adalon ograniczenia nie ma, tak mi się zdaje
a mnie sie zdaje, ze ma ograniczenie , ale trzeba by to sprawdzic (pogadac z adalon 'lapnac' przemiane i przeczekac pare dni po wyjsciu z jej jaskini - nie gadac z drowem przy bramach miasta!!)
A macie może pomysł na to, czemu Adalon, po odniesieniu jej jaj, mówi, że nie wszystko zrobiliśmy po jej myśli czy coś w tym stylu? Dwa razy tak miałem pod rząd, tzn. dowma różnymi postaciami.
Ja pamiętam jak przechodziłem grę AW to ja miałem tak że:
1.Ukradłem prawdziwe jajka
2. Podłożyłem sztuczne od tej babki
3. Skoro bierzesz pełną współpracę z Solem(xD) to dajesz tej drowiej panience te jaja które dał ci Solaufein prawdziwe dajesz Adalon i wszystko kończy się szczęśliwie.
Z tego co pamiętam, Adalon zawsze mówi coś w guście:" Nie mogę powiedzieć, żebym uzyskała wszystko co chciałam, ale przynajmniej mam cię z powrotem".
Jeśli to o to chodzi, to jest to całkiem normalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum