sorry, śniło mi się BG, uznałem to za znak od niebios i znowu trochę pogrywam. Spotkałem Noobera i zacząłem się zastanawiać czy na pewno dzierży palmę pierwszeństwa. Stąd ankieta
ja zaznaczyłem Noobera
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-09-21, 08:12, w całości zmieniany 2 razy
według mnie: Liracor, komentarze minstka przy wzroście reputacji, "przywódcy" przy ustalaniu punku docelowego (aż wyłączyłem to)
czemu: bo te teksy na dłuższą mnie wkurzają, co za dużo to nie zdrowo
Pewnie to zabrzmi jak herezja ale ja nigdy nie potrafiłem się przekona do mnisca. Gdzie się nie odwróciłem, kogo nie spytałem zachwycał się głupim łowcą i jego kosmicznym chomikiem, a do mnie ta postac i sam chomik nigdy nie przemówili i nie poczułem "tego"
Oczywiście, że ten cholerny miecz, Noober jest świetny i nie rozumiem, co wy złego w nim widzicie Zresztą, jak się dziada wytrzyma, to XP leci do kieszeni
blackheart rowniez podzielam twoje zdanie na temat minsca, ale dodalbym do niego jeszcze anomena i nalie. z tej trojki to jendak minsc by otrzymal moj glos - najmniej przydatny z tych trzech i na wyzszych poziomach z nich najslabszy, aaa i najglupszy.
Saemon Havarian, jakoś wyjątkowo działa mi na nerwy... szkoda ze nie ma misji zemsty w stylu zabij wszystkich bliskich (o ile takich ma) Saemona... dziwnie zabrzmi ale miałbym ubaw po pachy. A powodem dla którego mnie denerwuje jest... 3(?) krotne wyrolowanie, bez ponoszenia konsekwencji…
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum