Dowolny poziom trudnosci, moge byc w druzynie i przejsc gre ( a co mi tam ) lub PvP
_________________ Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie..."
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-09-21, 08:11, w całości zmieniany 2 razy
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
_________________ Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie..."
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Na tym forum znajdziesz głównie pijaństwo i zbydlęcenie, już gdzieś o tym pisałem
Jakby nie patrzeć, tak jest.
ALE
nawet bydlęta muszą się czasem odchamić, poobcować z kulturą, a nawet Kulturą i wraz z innymi osobnikami tego samego pokroju dążyć wspólnie, i wspierać się wzajemnie w drodze ku Lepszemu.
Słowem, może by tak sesyjkę na tactisie i paru innych zabawkach?
Matury się kończą, takoż rok szkolny i akademicki, pewnie wielu z was pójdzie do jakiejś pracy, ale nie wierzę, żeby tak od razu, więc troszkę czasu mieć będziecie
So?
Super.
Imo cztery osoby to byłby optymalny skład.
Czyli potrzebujemy jeszcze jednej duszyczki
(Żadne może Vince, widzę Cię w drużynie! Kiedy kończysz maturki?)
Kiedy - w sumie obojętne, raczej na pewno nie codziennie, libacja może wypaść nie tylko w sobotę Wstępnie myślę że jakoś po 20 może, w miarę regularnie, co drugi dzień, codziennie?
(xD przeczytałem o zdanie i trochę sprzeczności w nim widzę No ale wiadomo, w miarę czasu i braku innych zajęć będziem działać... )
Co preferuję...
Na pewno standardzik czyli tactisa i ascensiona, i battlesa Jakiś fix pack wiadomo, npcetów se darujemy Spellhold gauntlet możnaby dać...
Można by też przetestować Improved Anvil - co o tym myślicie? Albo zrobić jakiegoś mixa, tylko nie wiadomo jak z kompatybilnością, tej lepiej na multi nie sprawdzać, więc może jednak coś pewnego... jak myślicie? Witek Ty chyba takie miksy robiłeś, jak to działało? WEIDU.log nie masz?
Ugadamy się
A wy co preferujecie?
Team Speak jak najbardziej mi pasuje
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2008-05-06, 21:29, w całości zmieniany 2 razy
Można by też przetestować Improved Anvil - co o tym myślicie?
Niektóre walki hardcore, będzie ciężko, ale z 4 postaciami czemu nie, jednej walki jeszcze nigdy nie przeszedłem
Gawith napisał/a:
Witek Ty chyba takie miksy robiłeś, jak to działało?
Owszem, nie miałem problemów z tacticem, ascensionem, battlesem i improved anvil razem, jednak SCS 2 bym sobie darował i wszystko powinno być OK.
Gawith napisał/a:
Aha jakie problemy techniczne? ;<
Sprzętowe 3D mi się rypło odkąd miałem reinstalke, nic nie działa, starsze sterowniki, starszy directx, mieszałem w panelu sterowania nvidi i nic, nie mogę sobie poradzić, jak gram ze sprzętowym 3D mam takie artefakty że nie mogę patrzeć, a bez niego gra klaci
Aha no i jakie profesje preferujecie?
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2008-05-06, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
No kupa czasu w sumie. Ale można zacząć wcześniej chyba, hmm? W końcu nie będziesz się uczył 24/7, a gra po sieci w BG na TS z Forumowiczami to relaks najwyższej próby
Cytat:
Niektóre walki hardcore, będzie ciężko, ale z 4 postaciami czemu nie, jednej walki jeszcze nigdy nie przeszedłem
Ja tego moda nie widziałęm na oczy, ale brzmi zachęcająco
Cytat:
Owszem, nie miałem problemów z tacticem, ascensionem, battlesem i improved anvil razem, jednak SCS 2 bym sobie darował i wszystko powinno być OK.
No to w takim układzie jak ja bym to widział...
BG2 fixpack
Ascension
Tactis
Battles
DSoA (2-3 komponenty)
Improved Anvil
Spellhold Gauntlet
Reinferments, ew. Song and Silence, gdyby komuś się zachciało grać bardem
IU może?
Bedzie?
Co do klasy, hmm, ja bym wziął jakiegoś woj-maga może... albo łowcę, ugrać do 12 poziomu i zdualować na kapłana? Wymyśli się jakiś fajny składzik
To walcz z tymi kłopotami sprzętowymi, w sumie mamy środek tygodnia, można by powoli zaczynać.
Co do tych modów jeszcze, najlepiej, żeby każdy miał idenytyczną instalkę, więc widziałbym to tak, że ustalamy co bierzemy, jedna osoba instaluje to u siebie, wstępnie testuje i jak wszystko śmiga to wrzuca weidu.log, na którym wzorują się pozostali. What do you think?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum