Ja często daje moim postacią na imię Druss lub jakąś wariację imienia Gorion. <CHARNAME> jest w końcu synem swojego ojca a dzieci często nosiły podobne imiona do imienia ojca.
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
Ciekaw jestem czy ktoś z was grał kiedyś wojownikiem Kelemvor'em?
W końcu to jego historie przeżywamy
Co prawda jego historia nie jest skończona. Po objęciu funkcji Władcy Umarłych walczył o pozycję z Cyric'kiem (chcącym objąć władze nad wszystkimi trzema 'domenami' śmierci). Ścierał się również z Taloną, oraz Velsharoonem.
(Przed laty czytałem, że BG3 miał okręcić się wokół walki z Cyric'kiem i Valsharoonem).
a ja proponuję:
Pimp-ekLe-golas
Pimp-ek Le-golas
czy jakieś wariacje tego (np po prostu Pimpek;) pierwszy człon jakże ludzki, drugi - zdecydowanie elficki :P:P
Elfastard (od elfa i bastarda ;PPP)
Vitteq
Karsen
nie wiem (i tak najbardziej podoba mi się Pimp-ek )
_________________ Aleja Bezsensu W Mieście Absurdu
U mnie męskie imie było takie: Ymreth Dalael , Gorhel Beadwick
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Ja często daje moim postacią na imię Druss lub jakąś wariację imienia Gorion. <CHARNAME> jest w końcu synem swojego ojca a dzieci często nosiły podobne imiona do imienia ojca.
Może raczej wariację od "Bhaal" ? Bhiil, Bheel i.t.p ? ;P
Kurde wy serio parami te fora przeglądacie
I sam spamujesz Gadzie
No to będzie merytorycznie:
Pierwsza moja postać nazywała się >ReD< - ksywka z FPSów którą zaadoptowałem dla potrzeb mojego woj/maga
Później wiele razy się powtarzała. Było też coś na A (podobne do Aerlando ), ale nie pamiętam. Później Gawith (ale to dużo dużo później - po rejestracji na BGiFie...) i tak w sumie zostało
Z damskich jakieś "zwykłe" - najczęściej Lucy
Całej masy nie pamiętam
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2009-09-20, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum