Serafciu...To było boskie xD I teraz mam pytanie:
To okratowane po prawej to wejście do kanałów czy dywanik/plama/dziura (wiem głupie pytanie ale wolę się upewnić xD)
PS. I dzięki ,że nas wypuściłeś z tej celi xD Prawda ,że miałam świetny pomysł? xD
Przyjmijmy, że karabiny są umieszczone 0,9m nad podłogą. Sama podłoga ma 1,5 szerokości, a kule karabinowe mogą strzelać maksymalnie pod kątem 60 stopni względem ściany.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Przyjmijmy, że karabiny są umieszczone 0,9m nad podłogą. Sama podłoga ma 1,5 szerokości, a kule karabinowe mogą strzelać maksymalnie pod kątem 60 stopni względem ściany.
Czyli po uderzeniu w powierzchnie poziomą rykoszet nie jest niczym niezwykłym
Zagwozdka filozoficzna:
Zakładając, że karabinami faktycznie kierują czujki ciepła, to dlaczego nie wypruły całej amunicji w zwłoki? Przecież człowiek nie stygnie natychmiast po oberwaniu kulki?
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum