Vince... Posluchaj. Ja na wakacje bede w Polsce na jakies dwa tygodnie. Mozemy sie optymalnie w Breslau ustawic i ci wszystkie piwa z reka na sercu splace.
A tak juz w temacie, to mamy niedziele i na razie mam tylko jedna biografie... Co jest z wami panowie?
Wstrzymajmy się z tym jeszcze chwilkę, testuję kilka modyfikacji do forum, dzięki którym MG będzie mógł rozdawać/odbierać pieniądze graczom, a także zmieniać ich reputację pod wpływem wydarzeń w trakcie rozgrywki.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Wstrzymajmy się z tym jeszcze chwilkę, testuję kilka modyfikacji do forum, dzięki którym MG będzie mógł rozdawać/odbierać pieniądze graczom, a także zmieniać ich reputację pod wpływem wydarzeń w trakcie rozgrywki.
Jezeli ci sie uda masz piwo...
Vinci napisał/a:
Dzwonek, nawet bez tego stawiania browarów jestem za
No to mozna swoja droga zlot zorganizowac wtedy, jednak jest jeszcze sporo czasu do namyslu, wole utrzymac dystans, gdyz wakacje to taki okres, kiedy ciezko o ustalenie jednego terminu dla wszystkich.
A masz już przygotowaną przygodę skoro tak poganiasz?
Poganiam, bo chce ja przygotowac, mam dokladny zarys, jednak wypadaloby nad tym popracowac. A jak mam to robic skoro nawet nie wiem z iloma osobami mam sie mierzyc?
Reputacja już gotowa (na testowym forum), cash-hacka już kończę (Yarpen miał mi obrazek ze sztukami złota podesłać, hm...), myślałem jeszcze o małym sklepie, w którym możnaby było kupować mieczyki, zbroje, itp
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Sklep sobie odpusc, przeciez sprzet nie spada niczym Zydom manna z nieba. Jako mistrz gry bede kontrolowal rozgrywke i czestotliwosc wystepowania stoisk, przeciez w gluchej dziczy raczej ciezko o zakup nowego pancerze, hm?
Lukaszu, biografie otrzymalem, jest w porzadku, nie bedzie problemy z wcieleniem postaci do zarysu przygody... Z kolei kolega Wszelak troche nawalil, jednak to wcale nie przeszkadza, dalem mu znac, by troche biografie zmodyfikowal i bedzie w porzadku... No i czekam jeszcze na tworczosc Seraphe o ile doobrze pamietam... Jezeli do konca weekendu otrzymam jego bio to mozemy zaczynac mniej wiecej w polowie przyszlego tygodnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum