Dzwonek, nie żebym Cię poganiał, ale ruszyłbyś dupę z aktualizacją Najpierw narzekałeś, że nic się nie dzieje, teraz na co będziesz narzekał skoro ruszyliśmy akcję do przodu? Takie przestoje naprawdę nam nie służą, jak tak dalej pójdzie to zapomnę gdzie idę i po co z Gawithem na plecach
Trochę samozaparcia go go go (Na tańce goł goł goł xD)
Dzwonku, moim skromnym zdaniem ostatnią aktualizacją zatrzymałeś akcję, popracuj nad nią bo stoimy w miejscu. Może i bym ruszył sprawdzić gdzie pobiegła Soleil gdybym w ogóle skończył rozmawiać z zielarką, reszta może zaczęła by się niepokoić i nas szukać gdyby minęło dostatecznie dużo czasu itp.
Ekhm, nic nie piszę w sesji, bo:
a) moja postać powinna znać ten las, przecież w nim się wychowała
b) wydało mi się, że w ogóle nie powinnam biec na oślep, bo nie jestem chyba aż na tyle rozhisteryzowana, żeby to zrobić.
Ale okej, ja się nie znam może, jakoś się dostosuję.
Punkt pierwszy. Wiesz jaką odległość konno można przemierzyć podczas jednego dnia? Znacznie oddaliłaś się więc od miejsca, w którym kiedyś znajdowała się niewielka elfia osada. Dodatkowo las też podlega zmianom dokonanym przez ręce ludzkie i dzieła zniszczenia dokonane przez inwazję. Piszesz, że w owym lesie się wychowałaś, jednak dla porównania czy wychowując się w dużym mieście a la Wrocław, znasz jego każdy zaułek? Wydaję mi się, że nie, a las to nie miasto i charakterystycznych punktów właściwie w nim brak.
Punkt drugi. Nie określiłaś w jakim kierunku pobiegłaś, więc wnioskując po tytule "Z Deszczu Pod Rynnę" można się raczej spodziewać, że jako Mistrz Gry zadania wam ułatwiać nie będę.
Pod względem odległości masz racje, ale nie przesadzaj, pamiętaj, że reszta dotarła tam pieszo w jeden dzień z miejsca, które już Soleil rozpoznała. Chociaż nie zmienia to faktu, że Marta zachowała się trochę nielogicznie nie czekając na mnie i nie pytając mnie gdzie reszta, no ale cóż stało się
Druga sprawa, jej koń padł przy trakcie, od tamtego miejsca pieszo szła w las, nie wierzę, że będąc elfem nie zna drogi powrotnej do miejsca, z którego wyruszyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum