Witam Huh, dawno mnie tu nie było. Znaczy się: nie byłem aktywnym userem już od dosyć dlugiego czasu. Nie wiem czy nim będę. Ale mam drobną sprawę.
Obecnie poprawiam i udoskonalam wszystkie moje stare tłumaczenia. Niektóre z nich są już naprawdę stare, i jeszcze z czasów kiedy jako-taki profesjonalizm to ja mogłem zobaczyć jak ten podbiegł i mnie walnął w pysk Chociaż tera to też nie jestem żaden geniusz.
Obecnie zajmuję się tylko dodatkami pochodzącymi z G3, potem reszta. A więc teraz idą:
- (BG2, IWD1&2, PS:T) Tweak Pack: kilka razy podsyłałem już swoje ujednolicone tłumaczenie, ale nadal jest IMO słaba, stara wersja.
- Divine Remix: niedawno poprawiałem, więc możnaby skreślić.
- Mur'Neth: tu będzie masakra
- NPC Kitpack: wyszło v1 z nowymi komponentami. A tłumaczenie Damiana było koszmarne. Mieczowniki Arvoreen, Przynosiciele Śmierci. Bez urazy Nastain ofkoz.
- Oversight: brak polskich liter. Nie moje, ale też poprawię.
- P&P Celestials
- Song and Silence: raczej brak błędów.
- Sword and Fist: podesłałem tłumaczenie w pierwszym dniu po premierze moda. Ale dopiero przy V2 będzie dodane tłumaczenie.
Jeśli ktoś zna jakieś błędy w wyżej podanych modach, lub coś mu się nie podoba w ich tłumaczeniach - to proszę o zgłaszanie tego TUTAJ albo na PW. Nie przez Gadu-Gadu (znam was, łobuzy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum