Że też taki tekst został napisany przez kobietę na forum baldurowym... Najs
Łoboziu, Seraphe! Nie chciałam Cię obrazić.
Gdybyś grał z tym modem wiedziałbyś, że Edzio w pewnym momencie zachwala swoje talenty erotyczne i mówi między innymi o TYM zaklęciu ( i jeszcze o płonących dłoniach, spowolnionych ruchach i innych atrakcjach ).
No, ale faktycznie jak się o tym nie wie to mój post grubiańskim się może wydawać i nieobyczajnym
Sorry!
mój post grubiańskim się może wydawać i nieobyczajnym
A przecież to jest właśnie to, co tygryski lubią najbardziej, prawda?
Zwyczajnie zażartowałem jakoby kobiet nie było stać na tego typu niewybredne komentarze, a jak wiadomo jesteście jeszcze bardziej zboczone niż my (przykład książkowy - Firena, ale Ta to już jest dewiantka,a wręcz... "patolożka" )
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Zwyczajnie zażartowałem jakoby kobiet nie było stać na tego typu niewybredne komentarze, a jak wiadomo jesteście jeszcze bardziej zboczone niż my (przykład książkowy - Firena, ale Ta to już jest dewiantka,a wręcz... "patolożka"
A tam, się na żartach nie znacie xDDD Tak to jest, jak się siostry żadnej ni ma
Btw ja się uspokoiłam ostatnio z różnymi świńskimi odzywkami, proszę mi to odnotować xD
EDIT: Tak, przyznaję się, jestem chłopczycą xP
_________________ Cranberries - Zombie
Ostatnio zmieniony przez Firena 2009-03-16, 16:16, w całości zmieniany 2 razy
Żeby cieszyć się polską wersją należy wyczyścić folder polish w edwinowym tra, wkleić zawartość poprawionego(z drugiego linka). U mnie działało bez zarzutu.
_________________ There is a chemical in your brain
It's pouring sunshine and rage
You can never know what to expect
You're manic, manic
Ostatnio zmieniony przez Neysa 2009-06-26, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum