Czy Laufey wdrążyła polskie tłumaczenie? Ściągnąłem mod z SHS i nie widzę tłumaczenia. Które zaimplementować do instalki? Z postu z 8 stycznia?
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Mam pytanie dot. modu. Więc tak... Po jakiej rozmowie z Edwinem wypłynąć do Czarowięzow? Ostatnia rozmowa, którą z nim przeprowadziłam to ta dotycząca pocałunku. Teraz Eddie się nie odzywa...Nie bardzo wiem co zrobić
Tak dla wyjaśnienia (może to coś pomoże nie wiem):
-Dałam mu pukiel włosów ale w ekwipunku on się nie pojawił (miał się pojawić czy nie???),
-Nie wypiłam (ani nie dałam wypić nikomu z drużyny) "napoju miłosnego edwina",
-Zabiłam czarodzieja,który przywrócił Edwinowi męską postać...
CO dalej???
_________________ Deewana Hai Dekho...
Ostatnio zmieniony przez Monique 2008-06-11, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Próbowałam wypić (ja, potem spróbowałam na Edziu) - to nic nie daje Obniża tylko mądrość i siłe do 3. Nie ma nowych rozmów ani z jego strony ani z mojej...
plik modu do pobrania z tego tematu zapodany przez cykutę nie ma instalatora, a z wiezy nie chce mi sie sciagnac(cos nie tego z transferem chyba). pomoze ktos?
Jeśli masz jakikolwiek inny mod na dysku, skopiuj sobie plik Setup-cośtam.exe i zmieniasz jego nazwę na Setup-cośtamnazwawmodziezEdwinem.exe Tylko ktoś powie jak się nazywa plik i wszystko gra.
Ok, wskrzeszam ten antyczny temat, ale to dlatego, że zrobiłam Edwina ToB po polsku. I flirty. Trafiły już do Kae, który zaktualizuje plik do pobrania w SHS, i będzie można grać. Wiem, że trwało to cholernie długo, ale w międzyczasie się rozwiodłam, więc miałam co innego do roboty. Pozdrawiam wszystkich.
Ok, wskrzeszam ten antyczny temat, ale to dlatego, że zrobiłam Edwina ToB po polsku. I flirty. Trafiły już do Kae, który zaktualizuje plik do pobrania w SHS, i będzie można grać. Wiem, że trwało to cholernie długo, ale w międzyczasie się rozwiodłam, więc miałam co innego do roboty. Pozdrawiam wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum