Witam wszystkich! Mam pytanie czy do tego modu jest spolszczenie ale takie calkowite, bo np. gdy spotkalem drizzta czy poszedlem do dzielnicy grobowcow i spotkalem bodhi to rozmowe rozpoczynal solaufein po angielsku a nie chce mi sie za kazdym razem tlumaczyc sobie tego co mowi bo nie znam wszystkich slow i musze do slownika zagladac. Bardzo prosze o informacje na ten temat.
O ile dobrze pamiętam to Solaufein z Wieży nie jest przetłumaczony do końca (zdaje się, że Nastian ominął kilka wierszyków i dialogów właśnie z Bodhi czy Drizztem. Konkretnie chodzi o pliki solavamp.tra (9kb) i solasoa.tra (5kb)
matrix145 napisał/a:
musze do slownika zagladac.
Widzisz, Drow jednak jest pożyteczny, zmusza do myślenia nawet w czasie wakacji
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-06-20, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum