No i teraz ja też mam problem Wie ktoś z Was może czy Circle of Eight jest kompatybilny z polską wersją ToEE?? Bo mam problem z Front-End'em, nie mogę przez niego odpalić tego moda, FE nie może odnaleźć ścieżki lub coś w tym stylu. Ktoś z Was próbował grać może w tego moda na polskiej wersji?
Dokładnie Circle of Eight v5.0.0 i FE v4.01
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2007-12-16, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Był kiedyś taki spec z Polski który się kiedyś tym zajmował (także tłumaczeniem Circle of Eight) ale chyba znaleźć go można tylko na forum Co8. Jeśli przejrzysz archiwa z pewnością znajdziesz wpis że pomagałem mu trochę w tłumaczeniu (nic z tego nie wyszło ze względu na pogłębiające się u mnie ektremalne strucie alkoholowe).
Wygląda na to, że ktoś już zgłosił taki problem na forum Co8, ale nie doczekał się odpowiedzi. Bez używania FE miałem bugi już przy tworzeniu drużyny, a zapowiadała się fajna zabawa na święta
Był kiedyś taki spec z Polski który się kiedyś tym zajmował
Maggit jak pamiętam to rejestrował się tu pod innym nickiem.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Tłumaczenie i poprawki są do wersji 5.0.0 (5.0.6), ale uwierzcie mi - nowsze wersje to tylko numerkowa ściema, technicznie i organizacyjnie to cofka umysłowa.
Teraz można grać, i to nawet bez bólu zębów. Ale modpack jest słabiutki i tak, nic na to nie poradzę.
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2010-08-03, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum