Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Aurelinus
2011-12-27, 17:36
[Fallout 2] Restoration Project
Autor Wiadomość
Albatros 
Postrach

Otrzymał 41 piw(a)

Wysłany: 2008-01-08, 00:29   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   [Fallout 2] Restoration Project

Informacja dla niektórych może być interesująca, dla mnie co prawda nie, bo nigdy w to coś (hehe) nie grałem :)

W 2006 roku jeden z amerykańskich fanów serii Fallout rozpoczął prace nad nieoficjalnym dodatkiem do drugiej odsłony tego cyklu. Rozszerzenie miało odtworzyć lokacje, bohaterów, zadania oraz inne atrakcje planowane przez firmę Black Isle Studios, które ostatecznie nie trafiły do pełnej wersji gry. Prace nad modyfikacją trwały blisko dwa lata. Wczoraj ujrzała ona światło dzienne.

Rozszerzenie oferuje dziewięć niedostępnych wcześniej lokacji, a także wzbogaca istniejące miasteczka i wioski o nowe tereny do eksploracji. Oczywiście na tym nie koniec atrakcji. Modyfikacja dodaje bowiem także bohaterów niezależnych, zadania, zdarzenia losowe oraz wiele innych, interesujących rzeczy. Pełną listę zmian znajdziecie na forum serwisu No Mutants Allowed, w tym miejscu. Zawarte w spisie informacje mogą Wam zepsuć radość płynącą z odkrywania nowych elementów rozgrywki, dlatego czytajcie go na własne ryzyko.

Rozszerzenie (21 MB) można pobrać za pośrednictwem tego odnośnika. Przed instalacją dodatku należy wgrać łatkę usprawniającą silnik Fallouta (41 KB), która dostępna jest w tym miejscu.

Źródło: www.gry-online.pl

Maagdaa napisał/a:
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2011-12-27, 17:38, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Serafin, Durendal
Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2008-01-08, 00:54   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Dzięki wielkie :mrgreen: Radzę kiedyś zagrać, jest w co, klimacik i fabuła pierwsza klasa, już takich nie robią.

Ilość kości: Rodzaj kości :

Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2008-01-08, 18:20   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

O wa! :O

Dzięki Alb, <szuka swojej płytki z F2> :beer:

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!

Sid 
Obywatel

Otrzymał 4 piw(a)

Wysłany: 2008-01-08, 19:13   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Trza będzie odkurzyć wersję eng, bo nie lubię jak mi się gryzą języki.

Alb, nie grałeś nigdy? Jak chcesz, to mogę ci pożyczyć F2, bo mam jakieś 5 egzemplarzy :P (żeby nie było, oryginalnych).

Mój Last.fm | Mój YouTube

Albatros 
Postrach

Otrzymał 41 piw(a)

Wysłany: 2008-01-11, 10:28   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Sid, mam Fallouty z Clicka. Próbowałem coś tam pograć, ale kompletnie nie orientowałem się co i jak. Może kiedyś jeszcze spróbuję.

Maagdaa napisał/a:
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/

djin 
Poszukiwacz Przygód

Otrzymał 9 piw(a)

Wysłany: 2008-03-12, 17:33   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Dostępna jest nowsza wersja 1.1, do pobrania stąd.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Serafin
Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2008-04-26, 20:27   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Tak w ogóle to podzielę się moją opinią na temat dodatku, jako iż już jakiś czas temu zdążyłem w niego pograć :] .

UWAGA SPOILERY
Mod dodaje kilka nowych lokacji i zmienia te, już istniejące. Niestety, niektóre są robione jakby na odwal się, a większość questów sprowadza się do "znajdź i przynieś" :/ .

Jedyne dwa questy, jakie naprawdę mi się spodobały to odbicie siostry Sulika (tak, tego Sulika) i Drugi Wybraniec, który gania nas po Pustkowiach i z przekrwawionymi ślepiami chce nas zgładzić :D

Mod przeciętny, ale dla urozmaicenia, można pograć :]

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!

[Pobierz temat]
Odpowiedz do tematu