Moim ulubionym bohaterem PT był Ignus, psychopata który spalił część miasta tylko dlatego że chciał popatrzyć jak płonie a następnie przeżył otwarcie (czy zmienienie się -nie pamiętam) portal sfery ognia, co dowodzi jego niemałej mocy, jednak w grze trochę ucierpiał z powodu niewielkiej ilości czarów a sam uczył jakiś swoich odpowiedników normalnych zaklęć, samemu będąc ograniczony do kilku niskopoziomowych czarów własnych...
Ostatnio zmieniony przez Schuldich 2009-03-05, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Vhalior - za pogadanki i próbe przekonania go o tym że może inaczej sprawy sprawiedliwości załatwić.
Dak'kon - Za to że jest najlepszyą postacią w grze.
Morte - przy niektórych tekstach płkałem ze śmiechu...
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
W zasadzie wahałem się między Bezimiennym, Vhailorem a Morte. Vhailor za relacje z Bezimiennym, najpierw go ściga, ale wpędzony w pułapkę ginie. Jak się okazuje nie do końca, a potem nawet do niego dołącza. Mimo wszystko widać w tych jego czerwonych oczętach, że coś tu nie teges. Morte za cięte riposty i to, że choć taki dość wesoły, to ma nieciekawą przeszłość. Bezimienny jednak przebija wszystkich swoją przeszłością, wciąż wiele pytań co do poprzednich wcieleń, a jednak wielu rzeczy nigdy się nie dowiemy na jego temat i to jest genialne.
Moim ulubionym bohaterem (raczej bohaterką) była Anna. Lubię ją za to jak w trakcie gry zmienia się jej stosunek do nas.
Następny jest Morte jego teksty to czysta poezja żatru. Śpiewka taka jak, np. Replay repley proszę byly wspaniale. Szkoda że w innych RPG-ach nie było drugiego takiego NPC-a.
Trzeci jest Dakkon. Podoba mi się w tej postaci to że możemy razem z nią podróżując poznać trochę jego i naszej historii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum