Uwaga! Poniżej ogromne spojlery Generalnie trochę przez przypadek (zabrnąłem w takie miejsce dialogu, że nie było już odwrotu ) wchłonięcie nieśmiertelności, wskrzeszenie kolegów i... marny koniec ;/ Kurde, liczyłem, że będzie jakieś dobre zakończenie też
A w ogóle, to zakończenie mogą być takie:
Wchłonięcie Istoty i marny koniec
Zabicie jej i Marny Koniec
Danie się jej zabić, zostać na zawsze w twierdzy żalu (?)
Zniszczenie siebnie i Isatoty siłą woli
Poderżnięcie sobie gardła itemem
Dawno nie grałem w Udrękę (jak na mój gust nawet za dawno ), ale z tego co pamiętam dochodzi jeszcze (spoil):
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Tyle tylko, że to zakończenie to niezbyt pod koniec gry
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Pojeb
2008-07-23, 12:15, użytkownik foxbond wykonał(a) rzut 4k20. Wynik rzutu: 51.
W zasadzie ja najczęściej grałem inteligentnym wojownikiem i grało się całkiem przyjemnie, a statystyki na początek takie:
- 16 siła
- 17 mądrość
- 15 inteligencja
Potem w trakcie gry wywindować mądrość/inteligencję na przyzwoity poziom, potem charyzmę, a reszta w kondycję. Siła z klasą wojownika urośnie sama, a reszta tatuażami. Zręczność jakoś niespecjalnie przydatna mimo wszystko, no trochę więcej miedziaków na amulety krwi wydamy i tyle. Jakoś mi wygląd Bezimiennego najbardziej do wojownika pasuje, ale wiadomo - kwestia gustu.
Ja pierwszy raz przeszedłem grę magiem wszystkie statystyki ładując najpierw w mądrość aż była na maxa (więcej PD), następnie inteligencję a na końcu trochę w kondycję i charyzmę. Siłę i zręczność zostawiłem na 9
staty na początek:
Siła 9
Kondycja 12
Zręczność 9
Mądrość 18
Inteligencja 18
Charyzma 9
Początkowo było trudno, ale w końcówce nie było na mnie mocnych. Trzema czarami rozwalałem większość cieni w Twierdzy Żalu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum