miałbyś. Na starce było by mniej możliwości, jednak i ze statystykami 16/16/16/8/8/8/ inwestując tylko w pierwsze 3 statystyki i kończąc grę mając 25/25/25/8/8/8 bez problemu byś dał sobie radę Jednak pojawia się pytanie dlaczego w taką grę jak PT grać jak w diablo?? w końcu jedno to cRPG a drugie to H&S.
Nie chcę grać jak w Diablo tylko stworzyć postać jaka wg. mnie jest klimatyczna, a nie pod kątem przydatności danego atrybutu w dialogach...
Mytos napisał/a:
a pomyślałeś może że PT jest przeciwwagą/zbalansowaniem do IWD
Nie?
Jako przeciwwagę do ułomnej gry robić drugą ułomną? Nie, nigdy nie przyszło mi to do głowy.
_________________ Fly away my space rocket
You no need put money in my pocket
The door is closed I just lock it
I put my hot plug in your socket
Nie chcę grać jak w Diablo tylko stworzyć postać jaka wg. mnie jest klimatyczna, a nie pod kątem przydatności danego atrybutu w dialogach...
To nie do końca tak, za pomocą wysokiej siły fizycznej, łatwiej Ci będzie zastraszać, a zręczność jest ogólnie przydatna, np. do skręcania karków Grabarzy co pozwala uniknąć wielu kłopotów, każda cecha ma zastosowanie
Czyli mówicie, że 23 inta, charyzmy i mądrości z przedmiotów wystarczy, żeby zobaczyć wszystkie (ale wszystkie wszystkie) opcje dialogowe w wielokim finale, do którego właśnie się wybieram?
No a mógłbyś ciut rozwinąć temat? ;<
Tylko tak, żeby nie zepsuć zabawy, bo nie pamiętam dokładnie, jak się torment kończył (ogólnie pamiętam, ale to ogólnie ;P)
Hmm, jest taka specjalna możliwość, a nawet dwie, które dochodzą do rozmowy gdy posiada się ze sobą "Ostrze Nieśmiertelnego" chyba tak to się zwało, wygląda jak symbol udręki Za jego pomocą można...
Haha, żartowałem, nie powiem Ci No chyba, że chcesz
Polecam (o ile chcecie zabić Wiekuistego) wziąć pewien przydatny kamień który można znaleźć w komnacie z Kryształem (tam gdzie spotykamy wiecie-kogo - po zegarach a przed wcieleniami) za pomnikiem. Dzięki niemu będziemy mogli:
**SPOILER - zaznacz aby zobaczyć**
Wskrzesić wszystkich NPC.
**KONIEC SPOILERA**
Polecam.
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
Nie, właśnie mnie szlag trafia w przedsionku, po kochanek, że już tak powiem, oni tam te cienie dali? Człowiek już chce pogadać z kim trzeba, pooglądać cut scenki i ogólnie rozkosdzować się klimatem, a tu się trzeba z cieniami pierdzielić ;<
Wkurzające, ale mnie najbardziej wkurzało szukanie tych dział czy co to tam jest, nie mogłem znaleźć jednego Czyli jeszcze wszystko przed Tobą, a Kulę z brązu masz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum