Gra była w serii extra klasyka po 19.90. Jak jest teraz, nie wiem . Może w hipermarketach na dnie koszyków z tanimi grami uchował się jeszcze jakiś egzemplarz?
Na gram.pl też jej nie ma, pozostaje więc jedynie allegro.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ma ktoś działającego torrenta do wersji PL?
Bardzo proszę o nie odsądzanie mnie od czci i wiary - dostać tego w sklepie się nie da, a z Allegro nie chce mi się pierdzielić, zresztą ograniczone zaufanie mam.
Nie wiem jak u Ciebie ale ja mogę tylko wiadomość tekstową Ci wysłać, adresu nie ma Mój ma koło 27 seedów i 42 peerów, całkiem nieźle jak na stare cRPG
klikasz na button EMAIL, piszesz co chcesz i wysyła się samo
No ale jeśli wolisz tradycyjnie...
cava@vp.pl
Na moim jest 7/13 więc poproszę. Wraz ze źródłem, jeśli wolno Pośpiech mile widziany, dziś bym jeszcze zapuścił
thx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum