Trudno powiedzieć... Ja ubóstwiam Tormenta. Najlepsza gra na świecie. Niestety znacznie mniej popularna w środowisku moderskim od BG2 więc mniej żywotna.
Ja - gdybym nie miał pierwszego wydania w idealnym stanie na półeczce to zapłaciłbym i z 300 zł.
Ale za np. BG1 nie dałbym więcej niż 50 zł więc "normalna" cena jest pewnie do 100 zł.
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
Ano nie wiem... ale za pięćdziesiąt lat to i swoim dzieciom nie udostępnię kolekcji, jaką posiadam... ale w spadku coś dostaną xD Może wtedy to będzie zabytek i dostaną za to sporą kasiorkę?
Swoją drogą, ciekawe, po ile będą chodzić jakieś białe kruki typu pierwsze wydanie Half Life'a za np. 50 lat. O ile w ogóle będą...
Już kiedyś nad tym dumałem
Bardzo byś się zdziwił gdybyś dostał cennik sprzętu z 2018 roku. Kompy kilka, lub nawet kilkanaście razy wydajniejsze. Jeśli za 15 lat, ktoś będzie wspominał najlepsze gry naszego okresu, to już będzie coś
Po 20 latach dvd mogą być jak teraz dyskietki Po 30 pewnie jak kartridże z amigi (chociaż takie coś było, to na co dzień nikt o nich nie pamięta).
Bul w piqaczu - nikt nigdy nie doceni mojej Kolekcjonerskiej Edycji Sagi BG w idealnym (dla mnie) stanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum