Mam dla was wszystkie zestawy dźwiękowe z Baldura 2 (poza zawartymi w katalogu sounds). Jest to wersja nie testowana więc mogą się pojawiać błędy; jak by co to podajcie je tutaj. Niestety musiałem momentami improwizować, gdyż w zestawach z BG2 jest o jeden dźwięk "wybierany zazwyczaj" mniej niż w IWD oraz nie ma "wybierany rzadziej" więc wstawiłem tam dialogi z gry. Starałem się dobierać bez imion innych charakterów (tylko przy Korganie pozwoliłem sobie na tekst z Mazzy ) więc proszę o wyrozumiałość. Jeśli wszystko zostało dopasowane poprawnie lub gdy zostaną usunięte wszystkie błędy i będziecie zainteresowani dodaniem na stronę główną to ja nie widzę problemu.
Wstawiłem każdy zestaw oddzielnie oraz wszystkie w jednej paczce. Paczki są na koncie premium więc linki nie wygasną.
W innym temacie robiłem konwersję do BG2 z IWD, ale ktoś zapowiadał, że już dawno zrobił i że paczkę wstawi, jednak do dnia dzisiejszego nie widziałem efektów więc za kilka dni wznowie prace.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum