intele 2/wiecej rdzeniowe sa wykrywane w aplikacjach systemowych jako 1 rdzen
athlony te 2x.. np.4800 sa wykrywane jako 2, wiec aplikacje wykorzystuja jeden z nich, a drugi jest tak jakby nieaktywny wogole
nom moge w 3 min , ale zeby sprawdzic czy dziala musze pograc chwile, bo to nie jest tak ze wlaczam i juz crash , a nie mam narazie jak przysiasc do gry ;].
o tych ustawieniach na sterownikach nie o to mi chodzilo , chodzilo mi ze nie maja nic wspolnego - ze gra dziala albo nie dziala . z wygladem itd maja duzo wspolnego ;].
Cytat:
Dziwi mnie fakt, że jeśli ustawię te same wygładzenie krawędzi w ustawieniach sterownika graficznego a nie w samej grze, to program działa znacznie stabilniej
Jakby sie tak blizej przypatrzec tym gra wszystkim, to do kazdej gry powinno sie inaczej ustawiac te ustawienia na karcie ;d - bo jedna chodzi lepiej na takich, druga na takich, a trzecia na jeszcze innych , to taki psikus dzisiejszych gier trudno im dogodzic
_________________ "Abra-Kadabra to czary i magia, sekretem jest przepis na gumisiowy sok"
Witam ja mam geforcea 6600 i mam ten sam problem wywala mnie z gry i w iwd1 i iwd2
Kiedyś udało mi się znaleźć jakieś dobre sterowniki że gra ładnie śmigała ale teraz robiłem formata mam stare sterowniki i znowu wywała mi crasha musze znowu znaleźć te sterowniki . Moim zdaniem jest to problem sterowników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum