No jak chcesz szybko umrzeć to na sercu furii może jednak no trudnym poziomie ale nie na sercu furii i mam pytanie kiedy i kto zakładam serwer bo nie mam narazie żadnych programów które ustalają IP np jak GameSpy albo cuś takiego Kiedy Ci odpowiada zacząć rozgrywke i czy masz jeszcze jakiś garczy ??
_________________ FUCK CHAOS SOLKAN IS ONLY SOLUTION
Aktualnie nie mam iwd2 (tak gdzieś w następnym tygodniu może będzie)
Najlepiej jest się łączyć za pomoca Hamachi.
Co do rozgrywki to szczegóły może na gadu
Na przyszłość nie pisz dwóch postów pod rząd - używaj opcji edytuj (temat przeniosłem i skasowałem tego zbędnego posta )
ja takze zglaszam sie do gry, tylko jest maly problem a mianowicie to ze gram w iwd2 od wczoraj i praktycznie nie znam fabuly, jezeli jednak zechcecie mnie przygarnac to druzynki to pisac na gg
Kumpel załatwił sobie iwd2, a co za tym idzie - ja też mogę grać
Tyle tylko, że od pojutrza na 99% idę do pracy po ładnych kilka godzin dziennie, więc bedę tylko wieczorami, a i to nie zawsze (znajomi, warcraft, książki). No ale generalnie możecie mnie zapisać
Nie ma problemu mr_archie ja sam jej nie skończyłem gry jestem w 5 rozdziale Gawith daj znać na gg kiedy możesz uprzeć dzień albo pare godzin wcześniej no jeszcze jeden lub dwóch bohaterów by się przydało
mi pasuja raczej wieczory, chociaz nigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie chwila wolnego czasu:)
ale raczej po srodzie bo do srody duzo nauki (koniec roku niedlugo:))
W zasadzie to ja też mógł bym się skusić na multi, tylko podobnie jak mr_archie IWD2 nie przeszedłem, więc fabuły nie znam. No i kiepsko znam nowe zasady AD&D, więc ktoś musiałby pomóc mi przy tworzeniu postaci
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Achtung Achtung ....dobra podaje nazwe serwera utorzonego przez program Hamachi "IwD II on-line game [deathbody]" musicie je odszukać w tym programie . Hasło brzmi "modelg" albo "moradrim" sprubujcie dwa bo nie pamiętam:P Teraz jak już się zalogujecie i wejdziecie na serwer Hamachi, otwórzcie gre i wpiszcie id serwera 5.170.225.202 czekam do 19 na graczy potem rozpoczynam przygode można się dołanczać już podczas gry . Czekam na was poszukiwaczy przygód. Dziś o zaczynamy 19 sesja nazywa się "IwD II deathbody" bohater "deathbody" Hasło : "piwo" to tyczy się gry już gry:P w każdym bądzi razie prubujcie się dostać na serwer jeśli nikogo nie będzie tzn że coś źle podałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum