Nie da się pobrać Desecration of Souls v2.61 z podanej strony.
Zrobiłem sobie nawet konto i próbowałem na IX8 i FF3.5. Na googlu nie znalazłem.
Przydałoby się info na początku postu, że załączniku są dostępne po zalogowaniu, bo pominąłem je. Myślałem, że zniknęły albo coś, bo były niewidoczne.
Edit. Nie działają linki do Ding0 QuestPack v2.3
Edit2. Brakuje 26. Dungeon Crawl v4 (ANG) (3,2 mb)
UWAGA: Tłumaczenie znajduje się w paczce z plikami K4thosa w załączniku. Ściąganie dostępne po zalogowaniu.
Nie ma go w paczce extenstion.
Edit3. Nie działa link na Wieżt do tłumaczenia P&P Celestials v5
... Ściągnij dodatkowe archiwa i wypakuj pliki do folderu Override.
I tu podana jest strona gdzie jest mamy ściągnąć dodatkowe atchiwa. Jest tam podane 13 plików i nie wiadomo co trzeba skopiować do Override.
Trzeba by to jakoś uściślić.
Ostatnio zmieniony przez budyn2h 2009-10-01, 09:41, w całości zmieniany 7 razy
Nie da się pobrać Desecration of Souls v2.61 z podanej strony.
Dziwne, u mnie wszystko w porządku z downloadem..
budyn2h napisał/a:
Edit. Nie działają linki do Ding0 QuestPack v2.3
Jest w załączniku K4thosa na końcu tematu.
budyn2h napisał/a:
Edit3. Nie działa link na Wieżt do tłumaczenia P&P Celestials v5
Jest w załączniku K4thosa .
budyn2h napisał/a:
Edit2. Brakuje 26. Dungeon Crawl v4 (ANG) (3,2 mb)
UWAGA: Tłumaczenie znajduje się w paczce z plikami K4thosa w załączniku. Ściąganie dostępne po zalogowaniu.
Nie ma go w paczce extenstion.
Jeśli ktoś ma, niech podeśle w takim razie.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Z nudów postanowiłem posprawdzać jak się trzyma lista z której tak wiele razy korzystałem
Oczywiście znalazło się kilka braków To co zauważyłem:
Linki które podaje są od razu do miejsca gdzie można ściągnąć te mody
14. The Drizzt Saga v1.0 (PL by Yarpen, grzgrz, Dann Gallen) (52,8 mb)
v2.0
http://www.shsforums.net/...ds&showfile=800
ps nawet nie wiedziałem że trwają prace nad spolszczeniem tego modu, a tu proszę już finalna wersja, gratuluje i dziękuje
13. [SoBH] The Secret of Bone Hill v2.40 (ANG) (192 mb)
Link do tłumaczenia by klan (...) (wersja beta) - KLIK
Ściągnij, rozpakuj do folderu BG2, a następnie zainstaluj SoBHv240
UWAGA: Fix Secret of Bonehill v2.45 Patch poprawia dialogi, sprawia, że questy są bardziej intuicyjne. Należy ją zainstalować po zainstalowaniu SoBH v2.40.
Odniośnik do Patch'a 2.45 jest nieaktywny, czyt. plik został usunięty.
Pozdrawiam Illasera Prędka
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
bo np. już na samym wstępie megamod TDD jest już w wersji 1.14 z dołaczonym "firmowo" językiem polskim i teraz ktoś "zielony" jak ja, nie wie czy instalować bigworldfixpacka i TDD transa(pl), co jest umieszczone w przepisie na tego moda w wersji 1.12?
Nie wiem, nie sądzę.
Może jednak ktoś się pojawi, kto będzie coś wiedział na ten temat, ale TH nie promuje już BGT ani specjalnie nie zajmuje się tym. Przykro mi.
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2011-02-23, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Jesli potrzebujesz instalacji kompleksowej instalki BGT to niestety ale jedynym obecnie sensownie rozwijanym projektem jest BWP. Obecnie najnowsza wersja to 9.7.
Na forum kategorycznie zabrania się Reklamowania swoich stron/for w miejscach do tego nieprzeznaczonych.
_________________ sru
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2011-03-04, 21:48, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum