Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio zmieniony przez Albatros 2007-10-18, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czemu, ale fotka po kliknięciu jest w porządku, a w poście są jakieś dziwaczne kolorki
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Jako odpowiedź na sugestię Serafa Zrobione rok temu na Kościelcu - nowszych nie mam, zresztą jedyne, co się zmieniło, to długość herów, które, notabene, od jakiegoś już czasu domagają się przycięcia
Acha, proszę o litościwe pominięcie w komentarzach moich butów
Wygodne to one może i są (były, rozleciały mi się jakoś na wiosnę ;d) jak się idzie do kina albo do knajpy, ale nie w góry To nawet nie kwestia wygody, tylko bezpieczeństwa i zdrowego rozsądku... no ale nie bawiłem wtedy długo, a w Wysokich byłem chyba tylko na Kościelcu właśnie
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2007-10-20, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli macie konto na "naszej klasie" serdecznie zapraszam do obejrzenia moich fotek:
http://nasza-klasa.pl/profile/2091016/gallery/4 UWAGA: Oglądanie fotek Moniki może prowadzić do zagrożenia zdrowia i życia a nawet śmierci! Zostaliście ostrzeżeni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum