Czasami nie wszystkim nie powiedzie się rzut i wtedy lepiej mieć 7 z 10 wampirów po Twojej stronie w walce z pozostałymi niż samemu walczyć z 3.
czy ja wiem... Anomen na poziomie pozawlajacym rozniesc wampira odpedzaniem jest na tyle silny ze da sobie rade bez trudu z 3 wamprami. poza tym w 99% przypadkow jak nie powiedzie sie 'wysadzenie' umarlaka to zaczyna on uciekac. wystarczy wtedy z odpalonym odpedzaniem latac za takimi, gwarantuje, ze operacja zakonczy sie bezbolesnie (dla nas oczywiscie ).
Durendal napisał/a:
Zupełnie się nie opłaca. Lepiej poświęcić te punkty na inteligencje żeby łupieżcy nie zeżarli . Łowcy i paladyni są od walki i zadawania obrażeń a nie od rzucania czarów.
nie twierdzilem, ze sie to oplaca. napisalem tylko, ze ma to jakis sens (moim zdaniem wiekszy niz w przypadku kaplana, bo paladyni i lowcy maja dostep tylko do zakleci poziomow 1-4, a niektore z zaklec z tych poziomow moga okazac sie przydatne dla postaci walczacej w pierwszej lini). oczywiscie rozwoj madrosci mozna wziasc pod uwage, ale dopiero po ustawieniu sily, kondycji, zrecznosci na poziomach maksymalnych i inteligencji na poziomie 11 lub 16.
Ostatnio zmieniony przez marsal2 2009-09-30, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Ajć! Wy ciągle o mądrości, a ja chciałabym wiedzieć czy Siła/Zręczność wpływa jakoś na strzelanie z łuków (poza wymogiem Siły 19 dla długich refleksyjnych). Wie ktoś?
Pozdrawiam Illasera Prędka
Ajć! Wy ciągle o mądrości, a ja chciałabym wiedzieć czy Siła/Zręczność wpływa jakoś na strzelanie z łuków (poza wymogiem Siły 19 dla długich refleksyjnych). Wie ktoś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum