Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Śmieszne, dziwne, kontrowersyjne bugi
Autor Wiadomość
von_drut 
Obywatel

Otrzymał 19 piw(a)

Wysłany: 2009-09-04, 18:36   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   Śmieszne, dziwne, kontrowersyjne bugi

Postanowiłem założyć ten topic, bo miałem fajnego buga w BGT. W ogóle nie wziąłem Korgana do drużyny, a ten na cmentarzu, w tym lochu gdzie jest księga Kazy poinformował mnie, że rąbnęli księgę i nagle wskoczył do drużyny :mrgreen: Moja drużyna CAŁA na cmentarzu, a tu nagle mogę sterować Korganem, który jest w Miedzianym Diademie, bo wskoczył do drużyny. :mrgreen: :D Pochodziłem trochę po Slamsach (myślałem, że się w końcu gra zawiesi, ale nic się nie stało. Odłączyłem Korgana na wszelki wypadek co, by się coś miało zrąbać. Potem, skoro tak nietypowo poprosił mnie o zrobienie swego questa, przyłączyłem go z powrotem i odzyskałem księgę Kazy.

Moim hitem są jednak Wzgórza Wichrowych Włóczni (dla mnie Wzgórza Bugowych Włóczni...) Bez względu w jakie BG2 grałem (z modami, bez, normalne, czy BGT) zawsze coś się rąbało. Pamiętam trzy przypadki:
1. Nie pojawiała się ikona wejścia do podziemi Firkgraga (teleportowałem się z konsoli)
2. Dzieciak, którego mamy uratować w podziemiach Firkraga nie chciał do mnie w ogóle zagadać.
3. Ostatnio Garren Wichrowa Włócznia zniknął mi po pierwszym dialogu i już się nie pojawił.

Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-09-21, 07:50, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2009-09-05, 14:17   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Brat pokazał ostatnio kolczugę na pasku na mikstury :P

Oprócz tego coś przydatnego, czyli czarowanie każdą postacią...

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: bugi :: problemy :: infinity engine :: saga :: bg1 :: bg2 :: baldurs gate

[Pobierz temat]
Odpowiedz do tematu