Kiedy powinien odpalić się wątek główny TDD ? Czytałem, ze w piekle, ale ja już nawalam Irka i nic się nie stało. Btw, ulepszony Irenicus z tą swoją ekipą to trudny przeciwnik.
_________________ "Młodości! ty nad poziomy wylatuj"
Witam.
Posiadam Edycję Kolekcjonerską, dodane kilka modów.
Po wczytaniu gry, w miejscu gdzie wcześniej spotkałem potworki teraz nie ma ich. Dotyczy to nie wszystkich spotkań, te z dlalogami zawsze są dostępne. Np.: W twierdzy z troll'ami padłem od Ogromnego Troll'a w wąskim korytarzu. Po załadowaniu gry już go tam nie było (ani nigdzie na mapce). Podobnie miałem też w lochach Irka. Wie ktoś co jest grane? Przyznam że nie bardzo mi sie podoba perspektywa zgarnięcia mniejszej ilości expa nie mówiąc już o utracie samej przjemności walki.
TuTuGUI
TOD
iiKeyNames
Ease
BW_Herbs_BG2
BG2_Tweaks
BG1GUI-fix
BDToBv16
Banterpack
To chyba tyle z tym że nie pamiętam w jakiej kolejności instalowałem.
Na pewno w całym topicu miał już ktoś podobny problem, jednak przeszukiwać 30 stron tematu to lekkie szaleństwo. Tak czy inaczej posiadam Sagę Wrót Baldura, bez żadnych modów, a sam problem polega na tym że bardzo często przy klikaniu prawym aby zobaczyć opis jakiegoś przedmiotu, wywala mnie do pulpitu i wyskakuje błąd o treści. "An assertion failed in InfScreenInventory.cpp at line number 9909". Ktoś wie na czym polega problem i jak temu zaradzić?
nie mam pojecia co moze powodowac taki blad, ale ja, pierwsze co bym sprobowal to przeinstalowac gre (odinstalowac i zainstalowac w innej lokalizacji. stany gry mozna potem przekopiowac.)
Niestety, nie pomogło, nad formatem nawet się nie zastanawiam, bo choć jest to uciążliwe to jednak reinstall w tym momencie jest jeszcze gorszym rozwiązaniem . Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie.
Niestety, nie pomogło, nad formatem nawet się nie zastanawiam, bo choć jest to uciążliwe to jednak reinstall w tym momencie jest jeszcze gorszym rozwiązaniem . Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie.
A jednak najprawdopodobniej to jest problem instalacji gry. Twoje problemy jak żywo przypominają uszkodzony plik chitin.key.
Sugerowałbym pograć bez modów by sprawdzić czy na pewno sama gra nie generuje błędu. Jeśli nie, to już wiesz, że któryś mod jest sprawcą zamieszania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum