Po namyślę dodam coś, żeby offtopu nie było Patrzcie na tę niunię w załączniku. Jakaś wiedźma/druidka/magiczka jak się patrzy. Mrrrr. Dodam jeszcze portrecik dla faceta. Często z nim gram.
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2010-03-28, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Ostatnio zmieniony przez Katorg 2010-03-28, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
http://img230.imageshack.us/i/girloc9.png/ http://hrothgar.pl/files/1259166221401_101.jpg
Czy jest ktoś kto mógłby jakoś skonwertować te portrety do rozmiarów małych, tak by nadawały się do użycia w grze? Moim zdaniem są bezkonkurencyjne, a dla laików w obsłudze programów graficznych, takich jak ja, byłoby to zbawieniem.
Nie edytuję posta bo chciałabym zwrócić na tę prośbę uwagę, jeśli to jest jakoś nie fair to mnie wychłoszczcie ;p.
Pozdrawiam Illasera Prędka
Trzymaj paczkę z załącznika. Wiesz gdzie musisz to skopiować i jak je w ogóle później podmienić, nie? Katalog override, podmieniasz shadowkeeperem. Ewentualnie podmieniasz obrazki w katalogu moda jeszcze przed instalacją. Tylko nazwy muszą być takie same.
Pewnie załącznik się rypnął po przeprowadzce forum. Ja już tego nie mam, ale 4 osoby ściągnęły, może któraś wrzuci Zresztą, to tylko te portrety, do których linki dała Illasera, tyle że z odpowiednia nazwą, liczbą kolorów i z dobrym rozmiarem.
Wrzucam portrety dla kobitek, obecne w moim pliku portraits Chłopów nie przewiduję, chociaż mam kolekcję, ale zmniejszać mi się nie chce, bo i tak nimi nie gram. Samcami znaczy się.
Enjoy. 36 portretów o rozmiarze L, pozostaje wam jedynie zmiana na mniejszy. Format PNG - bo i taki stosuje imageshack
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum