_________________ "There are also some elements of the game that are not «broken» but could do with a tweak to make them just a little better in some way."
A to pare elfich szczególnie pierwsze radze wsadzić pod Jaheire
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Bez powodzenia szukam portretu z kolesiem odzianym w krwawo czerwona zbroję bądź czarną. Jeśli ktoś ma namiar na taki portrecik będę bardzo wdzięczny Portrety w klimatach mangowo-warcraftowych odpadają ;p
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Załączyłem to co naskrobałem w rarze, bo nie znam żadnego serwera, gdzie mógłbym to dać,
a zresztą to i tak tylko do tego tematu, ale od razu mówię, że to nie dzieła sztuki, a zwykłe wygłupy,
które mi osobiście uprzyjemniają grę. :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum